Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..hááát.. ha még áll, akkor nagy baj nem lehet..
Nem hiszem, tudom! Tudod, szép vagyok, és okos, igaz öregszem, de jól áll!
..most még azt hiszed..
Határozottan jól hangzik! Tittta öröm e bodottág
szia Mutti baby!
pont az előbb beszéltük a tv macival, hogy meg kéne látogatni azt a szőke bucidat..
..dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem, mit akarsz.. ..nem úgy értetted, hogy pont inkább "egyedi" pillanat volt? (..egyébként minden pillanat egyedi.. )
Ez a jókedv nem egyedi pillanat volt...
..és? ..most mire fel van ez: ?
Épp jókedvem volt bizonyára....
..egy international papírfecni.. ITIL..
..ami nem lenne gond, ha utána visszatalálna..

..nem olvastam végig, csak belelestem.. kissé patetikus..
Ha nem lesz szép, majd csinálunk közösen egy olyat, ami igazán tetszeni fog! Mit szósz?
Hello! Milyen bizonyitvány?
..kicsit kimerülten.. ..de ha minden jól megy, akkor megérte, és lesz egy naon szép bizonyítványom..
Gyönyörüssssssség
Néha elszáll az agyam...
Helló Kötőtű! Hogy vagy? Dolgozgatsz?
..én remélem, hogy a kezével írta..
vazze! ezt télleg Te írtad a saját fejeddel?
Aki készül leszokni a közúti motorozásról, annak ajánlom figyelmébe apró kis szösszenetemet, melyet tavaly írtam...
Az érzéseim azóta sem változtak ezzel kapcsolatban, annak ellenére sem, hogy idén elég sokat fejlődtem pályán és főleg, miután sikerült a nyáron 1 nap alatt körbemotoroznom majdnem a teljes Balaton-felvidéket a kalandtúra pályabejárása címén.
Ezt nagyon sokaktól hallottam, biztos van benne igazság, különbözőek vagyunk. Sok barátom van aki szinte csak pályázik már. Én meg szeretek motorral ész nélkül csavarogni, haverokat meglátogatni. Vagy csak tök cél nélkül mászkálni, mindössze azért mert jó motorozni. Nem érdekelnek a köridők, meg hogy ki mikor motoroz körbe. Ügyesek a pályamenők, nem semmi amire képes némelyik amatőr. Rám is rámférne, kicsit feszegetni a határokat, hogy a közúton minden biztosabban menjen.
Én pont forditva kezdek érezni, mióta megizleltem a pályamotorozást az életem a közúti motorozás nélkül kezd teljesebb lenni
Most is csak azért keltem fel mert hoztak 1blokkot ami állítólag 160LE majd látjuk össze pakolom és jövőre megnézzük, hogy menyi van benne......
Autó pálya Hajnal 4-kor értem haza és felkeltem 1-kor kajáltam 1-et és eddig aludtam