Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasz Te elveszett
Szia!

Ez még a jövö zenéje,ha jól összerakják és nem lesz vele gond marad,ha nem, akkor megszabadulok tőle, és a honda márkától is.
Mesca sziaaaaa! Akkor azért maradsz a Hondánál vagy tavasszal elárverezteted?
Szevasztok!

F.Gábor:
a motor a szervizben van, december 3-ra várják a kupakot a blokkra,már csak ez hiányzik,minden más megvan hozzá.
minnyá
Még ehhez is én szerezzek szponzort? Nah és mi van a fájter srácokkal? nem küldtél róluk semmit...
sziamiaúú!
ha lenne egy crf-em...
vagy egy üres csarnokom...
Jó reggelt CBR táncoltatók! Süt a nap, tehát lehet motorvulni?
Sajna igen, elég komoly. Valahogy úgy hullámokban jönnek a dolgok, közel egy éve. Most mondtam, hogy elég. Elviccelek én elég sok dolgot, mert nem jó és nem is lehet mindent komolyan venni. De vannak határok. A fiamat sajnálom, ő semmiről sem tehet, és nem is fogja érteni. Mindent megteszek hogy ne legyen ebből kára, de úgyis lesz. :(
Ilyen komoly a helyzet? Nem tudtam De hát múltkor még azt tervezgetted, milyen mocit vennél neki...
Asszem munkával elfoglalom majd magam. Motorozni úgyse lehet csak virtuálisan. Meg előkerítem a régi cimbiket, úgyis nyúznak állandóan.
! Akkor marad a kúra!
Nem szoktam, meg az én saram is. Nem mérges vagy ideges vagyok, csak kicsit szomorú. Majd elmúlik vagy elmúlok - szintén a tanult barát dumája.... De azért nagyon köszönöm a lehetőséget.
Ha akarsz valakit szapulni, hogy valamivel jobb legyen, vállalom!
Öreg ember nem gyorsvonat, nem áll meg minden állomáson, de végigmegy a pályán - szintén tanult barátom mondta. Épp Kim Wilde-ot hallgatok (szerencsés fiatalok azt se tudják ki az), és a válási papírokat nézegetem, hogy hogy is kellene. Úgyhogy tök jó napom van.
Akkor tartós tejet már ne vegyél!
Hali CBR-esek! Nálunk csak az eső esik , de így sem lehet nyergelni! Na majd csak lesz valahogy . Be kell szerezni 1 jó kis motoros szimulátort és nem esünk ki a formából . Ja és Dubaiba sem kell elmennünk!
Félúton vagyok 30-40 közt, vizelettel csak 8-10 sör után van némi gondom, olyankor szaladok. A Hervist megnézem nálunk is, gyanús hogy itt is akciós lehet egy-két cucc, rég jártam arra. Nem rossz az ár!
Nagy, de mégis közismert titok: minden sikeres pali mögött egy még sikeresebb nő áll. Csak nem mindenki ismeri be. Minket ápolni és szeretni kell ám! Az ápolásra minden palinak azonnal lenne párszáz megvalósítható ötlete!
Ha valakit érdekel, akkor a camponában lévő Hervisben leltár elötti leárazás van, 5ezerért lehet már kapni Benger alsóöltözeteket, természetesen szettet (alsó-felső). Persze vannak 10ezerért is, de azok is magasabb árról vannak leértékelve...

meg persze minden más egyéb sportcucc is akciós, 10-50%-osan...
Nyugi, azért túlélhető a 30... Remélem a 40 is... Bár én még nem vizelek be napi 1x sem...
És még Ti ágáltok a vicc ellen, h miért teremtette Isten elsőként a férfit?
-Mert minden mester is vázlatot készít a remekmű előtt
... különben is, azt hallottam hogy ilyen korban naponta egyszer már be is pisilhetek!
Tudod így 30 felett ha reggel valamid nem fáj akkor meghaltál...

És egy évben egyszer szoktam beteg lenni: szeptembertől márciusig.
Szegény férfiak. Még jó, hogy mi NŐK vagyunk a gyengébbik NEM
Neked már minden nap ajándék, igaz?
Motorozást ne is mondd, végigkeheltem a nyarat a télben. Mire meggyógyultam meg valami ronda fehér vacak hullik mintha kötelező lenne neki....