Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már kezdődik a "motorozásmegvonás" felett érzett depresszió... Miért nincs valami fedett csarnok motorosoknak, ahol egy összefüggő, vagy akár pálya kialakítású betonos Platz van? Nah ez egy jó ötlet lenne, talán írok Dubaiba...-ott tuti létre is hozzák. Bár oda minek, egész évben motoros idő van Akárcsak Botswanaban
http://dream.honda.hu/articles... többiek meg kamilláztak
Ok,ha van kerdesem hivlak,kellemes napot
Sziasztok!98-99 es cbr 900 hoz keresek jobb oldali oldalidomot(csúszott is érdekel)
Előre is köszi
király
köszi
Aha, előkeresem öket és elküldöm...
hagyd abba könyörgöm
hát persze hogy kimegyek
tudsz képet küldeni addig is?
Oké, akkor ki jössz hozzám a műhelybe megnézheted a 70's Stingray Corvette-t amelyen a fram off restaurálás már a végéhez közeledik, ha minden igaz

ON
vissza szeretnék térni erre tavasszal
a buick cefet
Gábor!

A Buick-t illetve a T-Bird-t már elraktam téli tárolásra egy Oldtimer garage-ba mielött elutaztam, szóval legközelebb tavasszal tudod megtekinteni !
Szia Twin!

skype-on elérsz vagy msn
...azért majd ne lepődj meg, ha nem mindig ilyen gyorsak a reakciók..
szia Alex!
azt a buickot nem lehetne vmikor vmilyen körülmények között megtekinteni,urambocsá kipróbálni?
Szia AlexCBR,
nagyon orvendek a forum gyorsasaganak ez is olyan mint az RR,ahogy meglattam az elerhetosegedet maris akartalak hivni a magyar szamodon de mar megeloztel a valasszal.
Nagyon koszonom,
Szia Twin! Jó éjt/jó reggelt mert itt még éjjel van... Nos azt tudom neked mondani, hogy Én nekem azt otthoni motoromban az 1000-es szerviznél cserélték sz olajat REPSOL-t rakattam bele ami ugye vékonyabb mint a gyári olaj és pályázni voltam a H-Ringen vele ott extrém körülmények között 1-2 dl olajat csippentett meg Én cseréltem rajta kipufogót és igy a nyitott kiufogó rendszer is belejátszik ebbe a dologba a szerelő elmondása szerint. A gyárilag szállitott olajjal nem fogyasztja az olajat ettől függetlenül mindig checkolni kell a szintet.
- Egyébként gratulálok a választásodhoz a motor egy ÁLOM, minden percét élvezni fogod a motorozásnak vele. A fékekről, és a motor karakterisztikájáról csak szuperlativuszokban tudok beszélni. A minőség pedig HONDA ezt bövebben nem kell ecsetelnem. Egyetlen gyári visszahivás volt ennél a modellnél a hütőviz cső csatlakozójának műanyag bilincse repedt el,ez kb egy 300.- Ft-os alkatrész ezt garanciában cserélték mindenkinek, de ez csak a tavasszal értékesitett modelleknél volt gond azóta ez a problémát a gyártó már orvosota.

Stay tune
nagyon fogod szeretni
én személy szerint már most megőrülök,hogy mikor kapom már kézbe,hogy neki tudjak állni az átalakításoknak
meglepődnék,de inkább olyat kérdezz,akinek ilyen van
pl AlexCBR
Mert a Honda az Honda Helyes!
Jól van már..JrSFT...ennyi betűt "márnemigazmár"
Fighterkedni egyáltalán nem tudok eddig max. passzív résztvevője voltam a bemutatóknak lásd - sisakpuszi és társai. De jövőre Miki nemcsak a motoromat fogja megtanítani, ha minden jól megy Addigra én is beszerzek vmi edzőmocit
Sziasztok,lenne egy kerdesem azert hogy ne kelljen vegigneznem az osszes hozzaszolast,most vettem egy 2008-as CBR 1000 RR-t es meglepodve olvasom az idegen nyelvu forumokon hogy fogyasztja az olajat!Ez igaz?
A valaszokat elore is koszi.
persze még a motor is csak készül
a tudás meg nem több mint a tied(má bocs,de a stuntról beszélek)
szal van még vissza bőven idő is,esés is
JrSFT
mindig kihagyod a "R" betűt
a piros fekete marad szépnek,de a típus mellől nem tágítok
Látom te is egy véleményen vagy a többiekkel
Nah és ki az az új tag? Csak nem egy piros-fekete F-el nyomja? Hajrá-hajrá JST!
és most lesz egy új tag
mondjuk még nem fellépőképes,de hátha...
annyi nincs