Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira azért nem zárt az a rendszer, hogy levegő ne kerüljön oda. Annak pedig van nedvességtartalma.

De persze emiatt én sem cserélek olajat, csak ha majd letelt az előírt 6,000 km.
ezt aláírom
ne a motorra értsd, általánosságban mondtam, akár egy bányászlámpára is érthető amit írtam

Te láttál már belül rozsdás olajzófuratot?
Igen, a korrózió is atomi szinten kezdődik Utána lehet csak látni szabad szemmel
amiről beszéltek,az már csak atomi szinten igaz
felesleges ezzel ennyit szarakodni
semmi baja nem lesz,ha nem cseréled le és semmi sem lesz jobb,ha lecseréled
kimérhetetlen a különbség úgy gondolom
ha rám hallgattok,mindenki azt csinál amit akar
nedvességet? Zárt rendszerbe hogy kerül nedvesség?
Idéznék egy szaki írásából, hol kérdés volt az előtte vagy utána olajcsere:
"Én azt javasolnám, hogy előtte, hogy a motor télen egy kevésbé savas, friss olajjal álljon, amelynek a korróziógátló (kémiai korrózió és oxidáció) tulajdonsága még erős, így jobb védelmet nyújt."
sztem felesleges vele ennyit foglalkozni
ha benn a méter,cseréld le,ha nem akkor azért mert tél van,felesleges...
szted a szalonban lecserélik?
Imola, hát erről beszéltem Lemegyek az RR-hez és megkérdezem, az lesz a legjobb... Ő biztos tudja mi a jó neki.
Milyen olaj is kell a Kawákba? Fuchs netán
Én pont fordítva tudom. Szerintem érdemesebb a fáradt olajat bennehagyni, és tavasszal új olajjal kezdeni. Ne a téli állás során kapja az új a nedvességet, stb.
Köszi Gábor Gixxerrel alles OK?
Imola...hát látod, már tegnap közvéleménykutatást tartottam, de mindenki mást mondott Már várom nagyon, h menjünk egyet...Moto Catz
télre eltevés előtt érdemes lecserélni az olajat, ne "fáradt" olajjal álljon a vas.
bogarat ültettem a füledbe
Szevasztok evribádik Na most akkor olajcsere vagy sem télire? Pro és kontra argumenteket szeretnék hallani
szasztok!
Üdv ciberések.
Te miért mindig ilyen későn egerészel ide?
Nah, menetelek aludni, holnap korán kelek
Szép napot kívánok mindenkinek sajna van akinek már meg kezdődött(melóval) De nem én vagyok az
Megkérlek barátom hogy nem szemeteld össze a topikot, az apróban hirdesd a motyódat! Vagy az erre a célra létrehozott topikban.
Ja, marha streetfighteres, mondhatom. Ez pont olyan, mint a többi. :)
...hát a design! ..mit nem értesz?
plusz mi a f streetfighteres ezen?
eltévedtél hapsim!
mire gondolsz?
innen ingyen is elviheted, mert ez nem az apróhirdetések topikja...