Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tévedtél Gábor Láttam ám vidit a JS Teamről..ügyes srácok le a kalappal -és bejön az egységes göncük is
Jah, amúgy nincs egy kis édesítőszered?
reggelt macsek!
eszerint nem tévedtem!
azé ha nem is kereklámpás,remélem bejön...
..engem ugyan nem érdekel, dehát reggelente a hírbeszámoló után mindig ez van..
Botswana? Kit érdekel? Van ott aszfaltút, motorozni? Vagy versenypálya?
Már a Bumeráng is hazajött onnan, a tv-műsor meg nézhetetlen...
..és most lássuk, milyen az idő Botswana-ban..
Jó RReggelt CBR tulajdonosok Látom már megy a karácsonyi őrület Visszatért kicsit Gemmancs is körünkbe, ennek nagyon örülök Cala és F. Gábor már megint a megfizethetetlen szöszikről értekeznek
Giorgo meg összeköti a "mellemest" a hasznossal BadZoli pedig okít és remélem jól van
Fülöp G.: nagyon-nagyon köszönöm!Tényleg megleptél
TE tudsz valamit!
Ott jó melege lehetett minden látogatónak, de a résztvevők se fázhattak a hölgy öltözetéből saccolva.
Az lehet, de én fázok! Azért is mentem el az erotikaparádéra, ha már mocizni nem lehet . A képet ott lőttem tegnap este .
Üdv! Hó? Hol? Ugyan még szinte tavasz van...
Kinek mi tetszik, olyan szöszit szerezzen be Én inkább kedvelem a természetesebben kinézőket. De tagadhatatlanul nem rossz az ízlésed. Mindjárt elolvassa a párom miket írkálok, és aludhatok a két kutyával....
Szeva ELV-Társak! / persze, hogy CBR /
Cala! Valami hasonlóra gondoltál?
Hello!

Kicsit örüljetek, itt vagyok :) Ez a hóesés.... botrány...

Karácsony: Én már letudtam a vásárlást :) Senki nem kap semmit :D:D Majd a Jézuskától kapnak....vagy nem :D
Ne azt nézd mibe fáj, hanem mit nyersz vele Ha meg sok, akkor "generáloztasd" a meglévőt . Szoli+fodrász+kozmetikus+ruhavásár(egyszer te is kibírod)+romantikus vacsi valahol. Szokták értékelni. Ahogy mi is ha eljön velünk a motorosboltba....
az nagyon sokba kerül
Hát lepd meg magad egy csini szöszivel karácsonyra, garantálom nem lesz gondod a többi ajándékkal idén.
hát büszke vagyok Rád!
nekem még semmi
egy-két ötlet,de még semmi
Dec 20-24 közt az az átlagos belvárosi sebesség nálunk , sok mazsola, sok bamba, és hiába nem nagy Nyíregyháza, a dugókat néha a főváros is megirigyelhetné. Gyereknek már megvettem mindent, az volt a lényeg, a többi már apróság, és még ilyenkor van is választék. Amúgy nekem is ez az első év amikor sikerül a rohamot az elején letudni. Pedig fogadkozom már vagy 10 éve állandóan.
1km/óra?
én most már nem is tudom hányadik éve fogadom meg hogy időben megoldom,de eddig mindig dec 23-án és 24-én reggel fejeztem be
valamit rosszul csinálok biztos...
Az esés-kelés miatt nem vettem kis endúrót, de még lehet télire egy pici quad-ra benevezek. Azt a gyerek is imádja. A téli motorozásról meg mindig a Dumb & Dumber ugrik be... klasszikus. Karácsonyi őrület már elkezdődött, de idén letudom még novemberben, nem szeretem a decemberi "1óra / km * agybaj köbön" sítulsú bevásárló rohamot.
ja,meg bukósisakban rohangálás itthon olyan február vége táján...
disznóölések,karácsonyi őrület,szilveszter,farsang,meg a többi agyrohasztó műgond...
esés kelés,reggeli jégkaparás,esti hólapátolás,takonykór...
majd csak ezek után lehet tavasz
Kár, hogy így lelomboztál, még mondjuk Karácsonyig kibírtam volna a hideget, szigorúan a gyerek miatt.

Jönnek a téli sportok: síelés az udvaron az autóig, korcsolyázás négy keréken munkába menet. Nem szeressem túlságosan.
ne éld bele magad faszikám!
amúgy meg részemről sokkal jobban bánom,h nincs egy fain endúróm,mint h tél van...
Szép napot! Nem ártana egy icipici tavasz már lassan, elég volt a hidegből.