Jajh bakákok. Kedden azért gondoljatok rám...vmi full cardio kivizsgálásra kell mennem Egy kis szemészeti túrával egybekötve...
Elromlottam srácok...inkább mennék motorszerelőhöz...
HMMM! Május 1! Az tuti, hogy ott leszünk. Aki legjobban üvölti a neved és rángatja a drótkerítést ill. legvörössebb az orra a naptól / RRCat hiszen tudod! / az leszek én.
nekem még korai,de talán jövő idény végén,ha nem baszom oda magamat olyan soxor,már talán egy-két eccerűbb elem menni fog
szólok,hogy mikor hol és jöhettek
sőt! gyertek!
május 1 kunmadaras már tuti.ott aztán...
Hát igen az egész "kis" műsor számomra egy álom , mivel én a gumifüstnél leragadtam . De mint látom jól belenyúltam, talán láthatlak majd valamikor bemutatón, ha igen írj és majd szurkolok neked ill. nektek!
Hát igen , aki a nevét adja 1-2 termékhez, azaz több lábon áll, az megteheti, hogy délben keljen fel! - a képért meg kellett vívnom egy biztonságiőrrel!
a helyzet az,hogy mire megtanulsz egyáltalán "bemenni a körbe",az nem semmi. utána tudsz szépen körbemenni,az egy szűk év munkája. és "kijönni" belőle megint feladat,amit megtanulni nem lehet vér és veríték nélkül
amikor egyik irányból a másikba átteszed,az sehogy sem eccerű...
az egy helyben forgást kérdeztem,mikor lerakja a lábát és megpördíti a motort.azt hittem arra gondolsz
a piros-fekete a tuti
áldom a szerencsémet,hogy ez a motor megtalált engem...
az új dizájnja meg úgyis kötelező...
nézd meg a fotóknál a stunt 2008 címűt
a Mikó Norbi barátom,csapattársam tett fel néhányat
Értelek! Ha ezer évig élnék, akkor sem tudnám megcsinálni a kunsztjai felét sem. Csak gonoszkodtam egy kicsit. - bár azt hozzá tenném, hogy az egyik irányba való forgásból kivenni és a másik irányba való forgással folytatni az nem egyszerű, már csak az agy két féltekéje miatt sem. Erre céloztam volna! Amúgy tuti, hogy artista vér csörgedezik az ereiben!
Lyukasra gurultam a műanyag kerekeit Anyámék meg nem győztek cipőt venni nekem, mert jobb híján a lejtő alján - a nagy, piros vaskapú előtt a cipőmmel (hol az orrával, hol a sarkával) fékeztem
A motoroskarrierem kezdete így 3 éves koromra tehető
Már akkor is csak a piros -fekete volt a zsáner
megértelek,hogy honda fan lettél
ha nekem ilyenem lett volna az oviban állva pisiltek volna utánam a lányok,és az óvónénik versenyeztek volna,hogy ki vigyen ki pisilni
Hatásos, meg kell hagyni. Most látom először...Jó a zene...a képek dúrvák...-mindenképpen mély emóciókat vált ki
Hallod, süt a nap ezerrel.... 10 fok körül van...naaaa? Még a végén november utolsó napján is lehet egyet gördülni
Na jó, akkor "Ki mondta"-játékunk következő feladványa az alábbi:
"Az emlékezet titkos húrjai meg-megpendülnek, midőn jobbik természetünk lágyan megérinti őket."