Inkább a STÁB legyen ismét a régi! Sárban csapattad neki Giorgio? Úgy a jó, nem? Motorozni akkor kell, mikor "jólesik"!
Cala: a macsakuszodat elintézte egy vérmes kandúr oder sowas?
BadZoli...moto macsek volt-van-lesz Ha tetszik, ha nem Itt is grat a ruhádhoz....bejövős nagyon És már jó emlék is köt hozzá
Szia CAT-y! Rég hallottam felőled , de látom, hogy azért MI is hiányoztunk egy kicsit. Pénteken az egyik családtagommal néztünk 1 VFR-t , én voltam a tesztpilóta. Azt leszámítva, hogy reggel fél nyolckor volt a próbakör egészen jó volt! - márcsak azért is mert nem a saját mocimat sároztam össze. Különben szemmel követem az eseményeket , csak valahogy egyikhez sem tudtam hozzászólni . Remélem a szombati moccozástól nem estél vissza a dáthába , vagy ha igen akkor összehívom a válságstábot és ismét a régi leszel !
Hát a matricázásról annyit majd teszek fel képet a motorról: festésre és matricára vár a fejidom+ mind a 2oldalidom a de elég kacifántos ugyanis sárga az alap szín az oldalidomon azon vannak fekete matricák de a sárga szín folytatodik a tankon matricaként de azt nem akarom festetni! Szóval Precizios munkát igyényel
Már érdeklödtem különbözö matricákat forgalmazó oldalakon de ott "csak" ezek a sima matricák kaphatók a honda jel +a 600 felirat stb: Nekem pedig az évjárathoz passzolo matrica szett kéne
Sajna ez a hónap nagyon rossz eddig 1 temetés és 1 intenzív osztály (tág családi kör)A többiek nem tom merre járhatnak pedig ilyenkor gép előtt lenne mindenkinek a legjobb szerintem.
csak ezért gondoltam...
Cala: a macsakuszodat elintézte egy vérmes kandúr oder sowas?
BadZoli...moto macsek volt-van-lesz Ha tetszik, ha nem Itt is grat a ruhádhoz....bejövős nagyon És már jó emlék is köt hozzá
Az RR üdvözli a Ninját
Már érdeklödtem különbözö matricákat forgalmazó oldalakon de ott "csak" ezek a sima matricák kaphatók a honda jel +a 600 felirat stb: Nekem pedig az évjárathoz passzolo matrica szett kéne
aztán beszélgetünk. tuti tudok segíteni matricázásban,meg festésben is.
de nem tudom hol lax(meg mást sem)