Szia! Sok a meló,,,,,,de nagyon élvezem Megvagyunk, köszönöm, most több időm van netezni
a lányok jól vannak, thx, majd összeszedem magam és küldünk fényképet......új email címem van.....
nézegetem a motorokat, azaz a Hondákat:-) lassan venni kellene valamit, mert már nagyon rosszul bírom
Ma is megyünk ki bodegához, meg mostmár megint úgy, mint régen, minden este kint leszünk
Kéne rá majd két sport kipuffanó, mert elég szerényke a hangja.
Az ebesi emberre gondoltam, mindenki őt ajánlja, de Ő meg nem tud triovál dobot készíteni.
Másmilyet meg nem akarok ...majd meglássuk
Peeeersze te jány! Tudtam hogy becsempészel egy kis poént a kommentedbe.
Szép fehér-piros pólót kaptunk, valami új dizájnja a Hondának. ...a lényeg hogy ingyér
a lányok jól vannak, thx, majd összeszedem magam és küldünk fényképet......új email címem van.....
nézegetem a motorokat, azaz a Hondákat:-) lassan venni kellene valamit, mert már nagyon rosszul bírom
Veletek minden ok?
Üdv CsáRRli
hogy vagytok? ..már régen kaptam képet a kisasszonyról
azt nem szívesen műttetném le a motorról
kíváncsi lennék, hogy mennyit kóstál két Yoshi
írd le hogy mi lesz, mikor és meddig és én ott leszek ...nem túl sok kérés
cirka 20 rugó minusz...kell nekem új mocit venni
Rég láttalak itt...
Ma is megyünk ki bodegához, meg mostmár megint úgy, mint régen, minden este kint leszünk
Kéne rá majd két sport kipuffanó, mert elég szerényke a hangja.
Az ebesi emberre gondoltam, mindenki őt ajánlja, de Ő meg nem tud triovál dobot készíteni.
Másmilyet meg nem akarok ...majd meglássuk
a Garda-tónak örülök, de mi mikor látunk?
Peeeersze te jány! Tudtam hogy becsempészel egy kis poént a kommentedbe.
Szép fehér-piros pólót kaptunk, valami új dizájnja a Hondának. ...a lényeg hogy ingyér
Jövőre megyünk Garda tó...biztos jó lesz