Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki gurulhatok, sajnos a pályázásról leszorultam mert létszámot csökkentettek, gondolom a H-Ringre gondolsz?
Szia!
Merre voltál pénteken!
Azt hittem,hogy jössz!
csüt-ön találkozunk?
Hallod, bátor gyerek vagy, pláne a bnőd! Friss jogsival, új motoron bevállani az utast ekkora úton, de pláne friss jogsis mögé felülni ekkora útra....
Legalább készítethetsz a hazaúton kocsiból felvételt az új ló betöréséről
Emlékszem engem a haverom vitt el a motorért Kakasdra a Ladával.
Na a hazaúton akkor értem el vele 5L-es fogysztást elősször és utóljára a ~80Km/h tempó miatt!
Remélem minden rendben megy majd Neked! Papírozás/átvétel;hazaút...
Majd tegyél fel képet a szerzeményről és Ne tartsd magadba a hazaút 'érzéseit'!
na végre...
csak óvatosan hazafelé, vigyázz magadra, meg a vasra is... ...no meg a többiekre az utakon
jah....mondtam én is Katának(bnőm) hogy ne cipeljük magunkkal a ruhákat, hanem abban menjünk
...csak pislogott.

amúgy sajnos muternak megfájdult a dereka, emiatt nem mentek el Ausztriába mocizni
tehát hogy a rosszban is legyen már valami jó, nem kell vonatozni, fater majd elvisz minket
holnap reggel indulunk, kb. 6-7 felé érünk haza este...majd teszek fel képeket
jaja....a bejáratással nem is kell majd bajlódnom hazaérés után
Dangerban a ValterMoto...
Csáó
Sportrendszám tartot akkarok venni az RR-re, de olyat melyet egy-két csavar segítségével betudom állitani, hogy álljon a rendszám anélkül, hogy megkeljen hajlitani azt!
Sárvári motorostallálkozon láttam ilyet, de sajnos nem fényképeztem le!
Tudtok segíteni, hogy hol találok ilyet?
Jahh akkora volt a tumultus hogy ki vegye meg
Lelökted rőla a gazdájukat ?
Nem tudom milyen szinű legyen komplett pályidom menne rá érdemes valami ütös szinre fényeztetni Ebben nincsen tapasztalatom. Vettem még egy 2006 1000 RR, meg egy 2007 Yamaha-t ezek másoknak jönnek pályamotorok lesznek azok .
grat!
sárga is marad majd? ..ha igen, Gorbi beteg lesz érte, az fix
Te aztán tudsz élni!
Na beszereztem még 1 2008-as fireblade-t kicsit pity puttyos... de csak 968 miles van benne. Mondtam is magamnak Alex, you are a big dick : Páyamotornak..
Nagy az Isten állatkertje!
Viszont nem nagyon kellett tolakodniuk?!?
Ha jól emléxem, pár éve valamelyik fórum lakói megszerveztek egy fővárosi gurulást a Petőfi-híd buadi hídfőjéhez, ott letették a vasakat, majd talpig bőrben, sisakban, csizmában felszálltak a 4-6-osra és mentek egy teljes kört a Moszkáig és vissza.
"...marad a vonatozás "
Vállald be full beöltözve!
Az szép menet lesz Szombathelyröl-Debrecenbe!
Én a 600RR-em Siklosrol hoztam el Pécs alol Pest alá Taksonyba, ja és persze este hoztam el olyan fél 12 körül értem haza!
jaja...pont be lesz járatva
na hali mindenkinek!

valamit elbénáztak a bankosok és csak keddre jön össze az átadás...ez az én formám

ja és még odautam se lesz...legalábbis autóval nem...az öregem vitt volna, de beszerveztek
valami motoros túrát osztrákiába és szombaton lelépnek

...marad a vonatozás
Sziasztok!cbr 900 rr 99-évj hoz keresek idomokat!
Üdv:Gabesz
Üdv .
Van valakinek eladó fejidomtartó konzolja ? 600rr 2003-2006
Sérülésmentes kéne ,nem görbe stb.
Megvásárolnám,vagy adok érte 600 rr tankot ,tankborítást, javított jobbos idomot,bukógombát,kormánykapcsolót ,gázkart,pénzt,aranyat ,aranyeret ,

06707764510
Szép jooooooonapot ittis!