Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ezt megkaptuk!

azé', mert mindketten bénák vagytok?
...bárki beregisztrálhat, motortípustól függetlenül... ...ha pedig eljössz egy bulira, máris bekerülhetsz a keménymagba ...utána már úgysem hagynád ki a többit
sárga pötty? milyen fórumot nézel te? ...elég, ha a jobb oldalon a topik címére klikkelsz, akkor is odaugrik
azé', mert mindketten bénák vagytok? ...egyébként csak megszokás kérdése... ..persze ha nem tetszik, akkor megszokni sem kell
Ebben telljesen igazad van!

Kérdés?Mennyire zárt körü?
amennyiben be vagy jelentkezve, akkor az utsó hozzászólásnál arra az oldalra fog lépni, amit bejelentkezve utoljára olvastál...

Hát ezaz!Nemteszi!De most megyek,és probálkozom!
Tényleg müxik. Vmi kis sárga pöttyre kell kattintani, akkor a legutolsó unread posthoz ugrik.
Köszönöm!

Most sokat nött az önbecsülésem!
csak az a különbség, hogy az az oldal egy csapaté, és azon belül van a sok téma... itt pedig a topikok körül szerveződnek a "csapatok"... nem ugyanaz!
ha bal oldalon kattintasz a topik címére, akkor a legelejére tesz... ha pedig jobb oldalon az "utolsó hozzászólás"-ra, akkor a legfrissebb oldalra ugrik...
amennyiben be vagy jelentkezve, akkor az utsó hozzászólásnál arra az oldalra fog lépni, amit bejelentkezve utoljára olvastál...
Nekem is ez a bajom az oldallal, hogy kissé áttekinthetetlen a sportmotor, vagy a motorosok.hu fórumjához képest.
Azmár baj!
Ja és az elöbb lemaradt!
Hu!

Holis kezdjem?Elösszöris olyan álloviznek tünik az egész!Aztán mindig 2005,2006,2007-re tesz engem,mikor olvasgatni szeretnék!Engem inkább a mostani dolgok érdekelnének!De lehet az én "nagy" számgépes tudásom a gond!
Egyenlöre ezek a legfontosabbak!
várj, gondolkodnom kell
Hogy vagy?
kérdezz!
Szia mindenki!
Szia Zseb!

Figyusz benéztem az oldallra amit irtál!Tényleg reggelve vagyok,de egyszerüen tul bonyolult nekem az oldal kezelése!Magyarul:semmitse nagyon találltam!
Input!
Már éppen kezdtelek hiányolni...
hali mindenkinek!

hétfőn indulunk Szombathelyre a VFR-ért. ....már csak egy hét
A MÁV-ot eddig se, így nem érint a probléma. Illetve a másik fél oldaláról közvetve igen, mert a teves buzi Máv nem fizet... Hosszú sztori, el sem kezdem.
Nekem maradt az Allianz tavalyról. Autónál meg a K&H.
És most :D:D kötelezőváltás :D
Melyiket választottátok?
Csáó!
Holnap megyünk haverokal és bratyomal Sárvári motoros találkozóra péntektöl-vasárnapig!
Jönn még valaki?
Sziasztok!
Aug. 23-án DAV emlékére túrát szervezünk. Részletek később a CBR Club weboldalán.
Sziasztok!

Elnézést, hogy ide írok!
Eldó a volt motorom!
Nagyon megkímélt CBR 900RR, beszámitotta egy srác az új motoromba, gondolvan, hogy azt talan elöbb el tudja adni.
Én nagyon sajnaltam eledani, mert mindent rendbe rakattam rajta, de nagyobb gépet szerettem volna, ami kényelmesebb kétszemélyel is.

Semmi érdekem nem fűződik ahoz, hogy az uj tulaj eladja, csak ha valaki szeretne egy hibátlan kis gyöngyszemet, akkor ez az!

Képek az adatlapomon!

Szép napot mindenkinek!
mindenki vigyázzon magára, széles utat!