Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alex!

Összeírtam egy tényleges listát....
Hogy megy nálad ez a rendelés dolog? Egyáltalán foglalkozol még ilyesmivel, behozni bukókat?

Nekem ezek jöhetnének szóba, ha tudsz ilyeneket szerezni:
a bukók nagyon jófajták ...csak a festésük nekem nem tetszik

talán a piros még elmenne...de ennyi pénzért az "elmenne" kevés

amúgy még az árak is jók, főleg az RX7-nél
Sziasztok

Eladóak az alábbi motoros holmik!

Nyári kabát Dainese ár: 25.000 Ft Méret: L-es
Bőrkabát spyke ár: 50.000 Ft Méret: XL-es
Arai RX7 sisak Pedrosa fényezes ár: 90.000 Ft Méret: L-es
43-as Sidi Vertigo Corsa Air ár: 45.000 Ft
Női kabát Spidi lady ár: 60.000 Ft 42-es méret ez kb S-nek felel meg
Shoei sisak ár: 80.000 Ft Méret: S-es

Érdeklődni:
06-30-250-60-98
bakondi.gabor@gmail.c
om
Sziasztok! Jön innen valaki a holnap (pontosabban már ma) esti VEM-re a Hungaroringre?
Köszönöm az együttérzést
új Alpinestar csizma, 08-as Fireblade...
figyi, 10 perc múlva ráérek, majd akkor sajnállak kicsit, jó?
Ez az uj ALPINESTAR csizma megkeseriti az életemet mivel annyira kemény hogy ugy érzem mintha vödörben lenne a lában igy nem érzek semmit a váltóból ráadásul a 08-as Fireblade-nak olyan a váltója mint a lehellet
Ez jó volt...
hallod, Alex? ...Leo leadta a listát...
hogy van ez a bukós dolog?

kérni kell Alxetől és kapunk? ...mert akkor nekem is kell egy RX7

amúgymeg most tanktáskára meg szervízre kell a píz
tündér vagy, hogy megkérdezted, köszönöm szépen ...marad Svájc...
Ja most jött a válasz XS and SM are on backorder until September, the rest of the sizes are
available
...hát ez az, ugyanis eddig az a válasz jött vissza, hogy szept. közepéig nem szállít a Shark... ...szóval ha nincs raktáron, akkor most nem is lesz egy darabig...
Nézz csak ide Zseby Persze kérdés hogy in stock vagy backorder a cucc itt a link hellooooo
ittttten van ha jól csináltam...
kíváncsi vagyok... ugyanis eddig USA-ban sehol senkinél...
előre is köszi!
M,L,XL, van ebben a sziiiinben megkérdeztem hogy XS van e? Szerintem holnapra van válasz - remélem
hi
figyu, ilyet tudnál intézni? ...nem szeptemberben, hanem mostanság...
Shark RSI Karma white/red (size: XS)
Sziiip jó estét huszárok
tudom-tudom, csak jól hangzott
Ja, írtam is, hgy képzavar. A lényeg: ráültem, billegtettem, de nem indultam el vele.
Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólást, közben a pályamotorozás topicban is kaptam egyet, miszerint nagyon jó kis pályagép amivel meg lehet tanulni az alapokat!

Remélem összejön! Üdv és köszi!
Geri
"helyben állva ültem" ...ezt a mozdulatot megnéztem volna
Tohonya? Nos, én még csak helyben állva ültem (mondjuk ez képzavar) 600F-en, de úgy billegtetve egy lepke könnyűségét idézte a VFR-hez képest.
Sebaj! Legalább megerősödök (megint).
cső Geri!

nekem F2 van

december óta nyúzom és szerintem is jó gép. pályázásra nemtom, hogy jó-e, de városban és túrára is megfelelő
talán amiatt hogy vasvázas, egy kicsit nehézkes és tohonya a mozgása, elég határozottan be kell húzni a kanyarokba...a fék is gyengécske.....DE ezekre csak azután jöttem rá, hogy kipróbáltam egy F4i Sportot
az sokkal könnyebb, keskenyebb, keményebb és iszonyat a fékhatása

ennyit jelent 13-14 év különbség

de nekem így is nagyon bejön az F2, kezes bárány és lekövethető rajta minden visszajelzés az útról

hibái nincsenek...nálam

Szegeden hol? Valószínűleg szombaton otthon leszek, mivel a megbeszélés szerint akkor hozom el a motorom az időszakos szervízről.
Mondjuk, hogy épp hol leszek, és mire érek rá, azt nem tudom, mert mostanság eléggé felkavarodott az életem, és elég spontán módon alakulnak a programok.