Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tök nyugodt vagyok, végigröhögcséltem az egészet
Semmi baj. Nyugodj meg!
Az IT az ördög műve!
nem, ez nem az én hibám, hanem a software-é, nem én vok az első, akit elkaszált...
Meg azért, mert kétszer annyiba kerül. Nem kell gondolkodni mire költsük a pénzt!
Aha...
Biztos valamit bedugtál valamit olyan helyre, ahova nem lett volna szabad!
jól van, drágám, majd én megreformálom az egész cég hardware parkját szanaszét a világon, jó? ...tök jó lesz
beintett a Pointsec
Ezért köll Apple-t venni nem pécékkel bűvészkedni
Dehát mi történt?
na gyerekek... a devla majdnem ráadta az utolsó kabátot a laptopomra... ...de (egyelőre) sikeresen megúsztam a szuicid merényletet...
John Deree traktor is..
Te kis ördög, de kedves vagy
Good Morning Vietnaaaaaam...! Alex, fel tudsz pattanni Skype-ra?
magadhoz tértél?
Jó reggelt mindenkinek!

tévedsz... nálunk aztán van minden, a legkevésbé sem a típusról szól a történet, hanem a csapatról
az elején még úgy indult (innen), de azóta kinőtte magát a dolog ...én örülnék nektek
Azt nem tudtam. Nekem nincs is CBR-em, még Hondám sem volt. Lincselés lesz ha regelek/regelünk.
egy személyre gondolunk, de nem akarom mindenáron levadászni, csak mivel ő is CBR Clubtag, ezért értesülök a születésnapjáról, gondoltam édi leszek
megjegyzem, jó lenne, ha ti is beregelnétek (Matskával), aztán mailben dobom a részleteket, hogy miért is
Szerintem a Fehérváriba írj, ott tuti megtalálja. (remélem egy személyre gondolunk )
F2Tom, boldog születésnapot!
Ja Roger, vágod Alpha, Tango, ...emelkedjünk 400-ra
Vazzzzzze annyi motyót vettem, igaz az 20 feet container-ben jön át hajón...seggbe fognak rugni:)))
Copy that, köszi!

Most 163,92 HUF az USD az MNB honlapján. Vásároljuk fel Ámérikkát!

Roger
De mielött elmegyek aludni ezt még megveszem...egy sorstársamnak....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Jó éjt mindenkinek...