lehet ...ha most szeretnéd kiadni magadból, akkor mail, mert még van dolgom és később jövök vissza a gép elé...
ha megvárod, amíg skype-on leszek, akkor az is jó, de akkor várj... "míg felkel majd a nap"
nem kínozlak, csak írtam valamit, amire 0 választ kaptam ...úgyhogy ne csinálj úgy, mintha ezzel nyúználak, egyszerűen nem szeretek a falnak beszélni
nyugi, csak most az EGYSZER kérdeztem meg... ha jössz, jössz, ha nem, akkor meg iszonyatosan fogod bánni... ...én tudom, az összesen ott voltam
Zseby! Ne kinozzzzz! Meg kell néznem a szolgálati beosztásomat és még overnight repüléseim is lesznek nagy madárral ugyhogy - nem tudom de begnézem és nemkérektávcsövesfókuszálos szmájlit
Be kell vallanom, gőzöm sincs, milyen. Ugyanis sikerült úgy irányítanom a melómat, hogy lett délután 5 óra üresjárat. Na ennek örömére elnyargaltam a régi SIDI Vertebra csizmámban a mosóba, mert a haverom, aki reggel hívott motorozni, nem volt elérhető. Aztán tettem vettem otthon, mikor hívott, hogy na menjünk. Olyan gyorsan kellett öltözni, hogy hírtelen a régi csizmában mentem, ami elöl volt (a másik dobozban még). És ahogy elnézem, a héten nem lesz gurulásra alkalmas az idő, talán majd jövő héten sikerül letesztelni. Még azt sem tudom, rámjön-e a bőrnadrág (nem merek belebújni), vagy megint összement télen.
De legalább a motor, a bőrruha, a sisak és még a kesztyűk is lemosva, leápolva várják a jóidőt. Még a régi csizmát kéne rendbe tenni, jó lesz az a városban rohangálni, de még az is lehet, hogy eladom.
nemrég jöttem haza rutinról....pengén vágom a 3 pályát
saját géppel mentem, mert nem akartam várni állandóan, hogy mikor szabadul fel egy motor
nem is bánom hogy így tettem...amúgy elég vicces volt a sok MZ meg robogó között az öregecske CBR
a 8-as kicsit necces, de a végére már vakon is megcsináltam volna
ha megvárod, amíg skype-on leszek, akkor az is jó, de akkor várj... "míg felkel majd a nap"
nyugi, csak most az EGYSZER kérdeztem meg... ha jössz, jössz, ha nem, akkor meg iszonyatosan fogod bánni... ...én tudom, az összesen ott voltam
De legalább a motor, a bőrruha, a sisak és még a kesztyűk is lemosva, leápolva várják a jóidőt. Még a régi csizmát kéne rendbe tenni, jó lesz az a városban rohangálni, de még az is lehet, hogy eladom.
saját géppel mentem, mert nem akartam várni állandóan, hogy mikor szabadul fel egy motor
nem is bánom hogy így tettem...amúgy elég vicces volt a sok MZ meg robogó között az öregecske CBR
a 8-as kicsit necces, de a végére már vakon is megcsináltam volna
jövőhét szerdán már vizsgázok is
A kepen lathato CBR 900 SC50 labtartoim vannak feleslegbe, ha valakit erdekel szoljon
Udv.
Nagyon varom!
imádlak! ...olyan kevés Zsebis kép van, teljesen diszkriminálva van szegényem