Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem is.

Na? Ma éjjel hol aludtál?
vigyázunk magunkra is, meg egymásra is... amennyire lehet
emléktopic és gyászszalag sajnos van... ...remélem, nem lesz több
Tudom. Nem tévedtem. Én azt írtam, hogy akkor ezt gondoltam. Ma már tudom, hogy nem így van. Gondolom jó kis csapat, csak vigyázzatok magatokra.
Van egy-két igen szomorú emléktopic is.
na látod, most nagyot tévedtél... azt hiszed, hogy nálunk csak Hondások vannak? A legkevésbé sem, és a 3 év alatt még egyszer nem hallottam volna, hogy egy bulin téma lenne, hogy fikázni kell a Suzukit vagy bármit mást...
Szerencsére kialakult egy olyan társaság, ami a legkevésbé sem a márkáról meg típusokról szól...
Ez is igaz. Egyszer majdnem elmentem, csak összetört elöző nap az akkori 600-as masinám.
Aztán meg gondoltam nem megyek el, úgysem ismerek onnan senkit. Gondoltam minek hallgassam, hogy a Suzuki szétesik, a Kawasaki szar stb...
Aztán odacsapodtam a nyugatisokhoz. Most meg már nem motorozom utcán.
ppfff
...én meg azt is láttam, hogy neked van 6 db hozzászólásod, nekem meg 2458... ...én gyakorlatilag minden csapatszintű megmozduláson ott voltam, te pedig egyen se... ...úgyhogy ha valamit nem tudsz a csapatról, kérdezz nyugodtan
Zseby:
Tudom.
Megnéztem.
Viszont azt is láttam, hogy én odaátra 2005.05.22-én regisztráltam, te pedig csak 2005.06.09-én.
Szóval régebb óta vagyok ott tag.
Kérdezz nyugodtan, ha nem tudsz valamit!
tegnap este: pointsec halál 2.

ma reggel: pointsec halál 3.
...innen nőtte ki magát, így a hivatalos csapat már odaát van... ...mint az igazság
Jóó reggelt !
Grat.
De akkor ez itt nem igazi?
Most akkor hogy?
Szevasz kollega!
köszi a biztatást...szerintem simaügy lesz, de azért nem fogom ellazázni

az ilyen vizsgatémákat mindig komolyan veszem
ha gondolod, lesd meg a linket az adatlapomon, aztán csatlakozz az "igazi" CBR club csapathoz
hát igyekszem. :)
gratulálok ...csak óvatosan azzal a döggel
pedig nemsokára nagy buli lesz, asszem utána lesz olvasnivaló bőven ...képekkel illusztrálva
Hello!
Nos hozzátok tartozom megkaptam a hitelt a motoromra. Repsol Honda. 1000-es. 0km-es. remélem majd összefutok innen a tövvi CBR-es sráccal.
Köszönöm szépen a jókívánságot! Rég látogattam a CBR klubos oldalra. Aranyos vagy.
hú, én is sok mindenre vágyom... ...de valami nagyon gyorsan
Jó-jó!
Igazából én is egy Mac-re vágyok. De valami nagyon gyorsra!
Nem kerül 2x annyiba és használtan is értékálló
lehet, hogy reggel mégis csak be kellett volna venni a bogyókat...