Tudom. Nem tévedtem. Én azt írtam, hogy akkor ezt gondoltam. Ma már tudom, hogy nem így van. Gondolom jó kis csapat, csak vigyázzatok magatokra.
Van egy-két igen szomorú emléktopic is.
na látod, most nagyot tévedtél... azt hiszed, hogy nálunk csak Hondások vannak? A legkevésbé sem, és a 3 év alatt még egyszer nem hallottam volna, hogy egy bulin téma lenne, hogy fikázni kell a Suzukit vagy bármit mást...
Szerencsére kialakult egy olyan társaság, ami a legkevésbé sem a márkáról meg típusokról szól...
Ez is igaz. Egyszer majdnem elmentem, csak összetört elöző nap az akkori 600-as masinám.
Aztán meg gondoltam nem megyek el, úgysem ismerek onnan senkit. Gondoltam minek hallgassam, hogy a Suzuki szétesik, a Kawasaki szar stb...
Aztán odacsapodtam a nyugatisokhoz. Most meg már nem motorozom utcán.
ppfff
...én meg azt is láttam, hogy neked van 6 db hozzászólásod, nekem meg 2458... ...én gyakorlatilag minden csapatszintű megmozduláson ott voltam, te pedig egyen se... ...úgyhogy ha valamit nem tudsz a csapatról, kérdezz nyugodtan
Zseby:
Tudom.
Megnéztem.
Viszont azt is láttam, hogy én odaátra 2005.05.22-én regisztráltam, te pedig csak 2005.06.09-én.
Szóval régebb óta vagyok ott tag.
Kérdezz nyugodtan, ha nem tudsz valamit!
Na? Ma éjjel hol aludtál?