nem, ez nem így van ...de senkinek sem lett komolyabb baja, illetőleg nem szenvedett maradandó sérülést, akkor a kezdeti ijedtség után mégis csak könnyebb úgy elviselni a szenvedést és nyűglődést, ha elpoénkodod az egészet... ...illetőleg a nevetés gyógyít...
amikor 3 éve kórházban voltam a szememmel és majdnem elveszítettem fél szememre a látásom, elhiheted, hogy nem voltam vicces kedvemben... ...de azért így utólag visszagondolva elég funny volt, miközben 4-5 orvos lógott a fejem fölött, a fájdalomtól azt se tudtam, hol vagyok, ex-sogórnőm fogja a kezem, és közben odasúgja a fülembe, hogy "akkor este nem jössz aerobicra?"
Na meg én 176 cm törpe vagyok Ö meg 187 cm 10 centis magassarkú cipőnélkül is érdekes lenne az összhatás mindig arra gondolok "mennyi gyanta kell azokhoz a lábakhoz"
lehet hogy épp egy instant szaxit próbált lezsírozni Alexbá és miközben odalépett a kocsiban űlő hölgyhöz és a szájához emelte hímtagját, az autó el kezdett gurulni
a hölgynél nem volt meg a kellő vákum, így lecuuppant Alexbáról és az autót nem bírta hős motorosunk megtartani magával...ezután jött a baj
jó éjt mindenkinek
u.i.: Alex, jó RAJZFILM nézegetést... ..."under censorship"...
inseminator....
jóccakát!
XEROX CRASH WATCH!
amikor 3 éve kórházban voltam a szememmel és majdnem elveszítettem fél szememre a látásom, elhiheted, hogy nem voltam vicces kedvemben... ...de azért így utólag visszagondolva elég funny volt, miközben 4-5 orvos lógott a fejem fölött, a fájdalomtól azt se tudtam, hol vagyok, ex-sogórnőm fogja a kezem, és közben odasúgja a fülembe, hogy "akkor este nem jössz aerobicra?"
töt ö tööö, tö tö tötöööö
na persze nem kell belegondolni semmi olyasmit, hogy NyegLeo az idős néniket részesíti előnyben...az azért durva lenne
lehet hogy épp egy instant szaxit próbált lezsírozni Alexbá és miközben odalépett a kocsiban űlő hölgyhöz és a szájához emelte hímtagját, az autó el kezdett gurulni
a hölgynél nem volt meg a kellő vákum, így lecuuppant Alexbáról és az autót nem bírta hős motorosunk megtartani magával...ezután jött a baj