Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolkoztam a "motorkulin" tudod az a szerkezet amit motor után lehet kötni és egy kereke van hogy esetleg a TOILETTE-ET is tudjam vinni
egyébként jól vagy, minden OK, semmi maradandó?
mit akarsz? tök udvarias volt
...miközben átment egy autó a lábán? ...hát, ecsém, én se vagyok egy konzervatív típus, de te aztán bírod az extrém helyzeteket...
Nők a volán mögött....jajj...és még integetett is miközben hátra gurult
lehet hogy más testrészét meg pont jó helyre dugta
már írtam a jelentkezős topicba...

szerintetek mi az esélye annak, hogy április 4-ig megkapjam a jogsim, ha még csak két rutinon voltam?

és annak mennyi az esélye, hogy megállít a rendőr félúton a balcsi felé?
meg ilyen az, amikor a férfi még véletlenül sem hajlandó olvasni a sorok között és meglátni, hogy a kedves és megértő nő voltaképpen azt jelezte, hogy szeretné, ha a férfi is megjelenne az adott eseményen
...hát méééé dugdostad rossz helyre?
még jó, hogy nem egy 767-es
Kemény az a Zeppelin ..hello mi?
Ilyen amikor kedves és megértő egy Nő
vááá!

Alexbá! jó a zenei ízlésed ...

Deep Purple - Black night
Most nézem a lábfejem, 42.-ből ked 52-es lenni ugy be van dagadva...ma csak 1 db autó ment át rajta
-s
bakki, te ne osszd itt a tanácsokat, hanem írd fel a neved a résztvevők közé...
OK, relax
Ja tessék látogatni a cébéer oldalt
mé itt kérdezed? minden le van írva, ha infó kell, érdeklődj a strand bejáratánál
vagy bedobsz pár kérdést az aktuális topikba, vagy visszanézel pár régebbi témát ez ügyben, kellően demonstratív képet fogsz kapni...
Yes Madam do visit
az a Gyenesdias mi lenne?
...lehet
nagy többség

franc se tudja, utána kéne járni ...bár gyanítom, hogy sok fiatalt etetnek meg "beijesztős" szöveggel, mivel a nagytöbbség nyilván nincs tisztában a legapróbb részletekig a jogi vonzatokkal
persze nem biztos... de kizártnak tartom, hogy ne lenne rá példa
vágom, és nem haragszom, amúgy sem vagyok haragtartó típus, meg egyébként sem lett volna miért
ha valami nem tetszik, azt azonnal jelezni fogom, ne aggódj... csak sejtheted, hogy hangyányit unalmas, amikor írsz valamit (ráadásul pont azt, amit a többi), mégis kiforgatják és belekötnek CSAK AZÉRT, mert te írtad ...mondjuk konkrétan pont lesz@rom, csak egyszerűen unom