4. pályanapomon, a 4. körben, HRing = Mansell kanyar, lapról a kigyorsítás kezdetekor, előjelek nélkül kifordult alólam a hátulja (Pilot Power 2CT...). '04-es R6 volt, a bal oldala bánta (törött segédváz, fejidom, spoilerek, lengőkar, dekni, tank, vázból kitört 1 csavar, stb.). Mentő - elsősegély - bal boka zúzódás + bal farpofa bőr-hiány + tetanusz inj.. Komolyan: pályán sokkal kissebb veszélynek vagy kitéve ha esel, mint közúton! Ergo, ha választanom kell akkor inkább pályán essek! Persze inkább sehol!
Nem pont itt, egy kicsit arrébb de vagyok.. Jól irtam vagy köll Grétsy Lacibácsi Magyar nyelvőr nevezetü szösszenete, tényleg botrányos kezd lenni a helyesirásom amióta nem irok
Addig is hogy el ne aludjatok azidőeltlodásmiatt a himringyó mozgású Robert Plant lenyomja nektek 73-ban a Black Dog track-t Led Zeppelin.... azé zenélni nagyon tudtak ám....
Na, majd ha lesz vmi mocorgás, eljössz velünk motorozni. Messzebbre, nem ilyen városi handabandázásra! : )
Gyakorlat teszi a mestert.
Itt, vagy a "Debreceni motorosok..."-ban majd egyeztetünk időpontokat.
ne érts félre, nem az lett volna az irományaim mondanivalója hogy te most lehurrognád a könyves témát...én vágom hogy te miről írtál, de ezt már pár sorral lejjebb írtam is
távol álljon tőlem, hogy megbántsalak ...
fél órája kapcsolódtam be és még most kezdek a tetejére érni...nem is láttam, hogy már a mostani kommentekre is válaszoltál ....szóval no para, én értem hogy te mit akartál nekem mondani és írtam is hogy igazad van
...mi meg megjárattuk tegnap este a Pizzáékat, na erre varrjál hógolyót! De legalább tisztelettel felvésték a nevüket a buli-listára...
Black Dog...vagy mi a szösz.......
Gyakorlat teszi a mestert.
Itt, vagy a "Debreceni motorosok..."-ban majd egyeztetünk időpontokat.
szúúúúszáááá ....mit tettem?!
nem "ellened" írtam, csak válaszoltam a kommentekre szép sorban.
ne érts félre, nem az lett volna az irományaim mondanivalója hogy te most lehurrognád a könyves témát...én vágom hogy te miről írtál, de ezt már pár sorral lejjebb írtam is
távol álljon tőlem, hogy megbántsalak ...
fél órája kapcsolódtam be és még most kezdek a tetejére érni...nem is láttam, hogy már a mostani kommentekre is válaszoltál ....szóval no para, én értem hogy te mit akartál nekem mondani és írtam is hogy igazad van
és majd nem kell keresgélnem ha igazán kell
a jettám nem vót annyiban mire elkészült
a kisbuszról meg a CBR-ről nem is beszélve
és mi lett a gép baja?...és te veled is mi lett?
milyen pályán esni? ugyanolyan szar, mint közúton vagy lazább?
én szívesen elcserélném az enyémet ezért ...egy százast rá tudnék fizetni és akkor már a ruhámat se tudnám kifizetni