Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neeem, vacsorázni meg iszogatni mentünk
Na és motoroztál is?

...mi meg megjárattuk tegnap este a Pizzáékat, na erre varrjál hógolyót! De legalább tisztelettel felvésték a nevüket a buli-listára...
De jó nektek ..
Mi is megjárattuk kicsit a vasakat....nagyon hiányzott már.
Esni ehol sem jó. De én ma végre kihoztam a sötét garázsból, lemostam, majd gurultam egyet. Itt a szezon számomra is. Isteni érzés volt!
Pályán esni JÓÓÓÓ! .......vagyis aránylag "biztonságos".
4. pályanapomon, a 4. körben, HRing = Mansell kanyar, lapról a kigyorsítás kezdetekor, előjelek nélkül kifordult alólam a hátulja (Pilot Power 2CT...). '04-es R6 volt, a bal oldala bánta (törött segédváz, fejidom, spoilerek, lengőkar, dekni, tank, vázból kitört 1 csavar, stb.). Mentő - elsősegély - bal boka zúzódás + bal farpofa bőr-hiány + tetanusz inj.. Komolyan: pályán sokkal kissebb veszélynek vagy kitéve ha esel, mint közúton! Ergo, ha választanom kell akkor inkább pályán essek! Persze inkább sehol!
...és akkor leszel/jössz ma este?
Nem pont itt, egy kicsit arrébb de vagyok.. Jól irtam vagy köll Grétsy Lacibácsi Magyar nyelvőr nevezetü szösszenete, tényleg botrányos kezd lenni a helyesirásom amióta nem irok
Addig is hogy el ne aludjatok azidőeltlodásmiatt a himringyó mozgású Robert Plant lenyomja nektek 73-ban a Black Dog track-t Led Zeppelin.... azé zenélni nagyon tudtak ám....

Black Dog...vagy mi a szösz.......
Egyszer csak lesz! : )
Alex, itt vagy?
...jah, nincs
Még jogsija sincs....
Na, majd ha lesz vmi mocorgás, eljössz velünk motorozni. Messzebbre, nem ilyen városi handabandázásra! : )
Gyakorlat teszi a mestert.
Itt, vagy a "Debreceni motorosok..."-ban majd egyeztetünk időpontokat.
...nah, úgy látom már csak magamban beszélek
vááááá, ne tedd!

szúúúúszáááá ....mit tettem?!

nem "ellened" írtam, csak válaszoltam a kommentekre szép sorban.
rosszat mondtam volna?

ne érts félre, nem az lett volna az irományaim mondanivalója hogy te most lehurrognád a könyves témát...én vágom hogy te miről írtál, de ezt már pár sorral lejjebb írtam is

távol álljon tőlem, hogy megbántsalak ...

fél órája kapcsolódtam be és még most kezdek a tetejére érni...nem is láttam, hogy már a mostani kommentekre is válaszoltál ....szóval no para, én értem hogy te mit akartál nekem mondani és írtam is hogy igazad van
ez is igaz ...én csak azért erőltetem hogy belém ivódjon, ha kell ha nem

és majd nem kell keresgélnem ha igazán kell
3.2 milla?! ómájgád !

a jettám nem vót annyiban mire elkészült

a kisbuszról meg a CBR-ről nem is beszélve
elfektetted ?

és mi lett a gép baja?...és te veled is mi lett?

milyen pályán esni? ugyanolyan szar, mint közúton vagy lazább?
fúúú, de szép !

én szívesen elcserélném az enyémet ezért ...egy százast rá tudnék fizetni és akkor már a ruhámat se tudnám kifizetni
hű micsoda témát robbantottam itt ki