Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...vagy az Arai léte, ill. nemléte
Akkor a csízma miatt maradtál le állandóan?
Azt hittem, a CBR az oka...
Egyébként nem szoktam ilyet csinálni, de a csávó vhogy olyan flegmán nyomkodta a Ferrari F1-es kormányváltóját, hogy nem bírtam megállni...
Nem ért utol...
És utána nem ült át mögéd a csaj?
: )
...legalább kényelmesen le lehet cuccolni mindent a bulira, és nem kell agyalni, hogy ki szívjon kocsival... ...szívjon mindenki, és nyugodt a lelkem
A hétvége sem jött be nekik. Szombatra jósoltak olyat, mint a tegnapi volt. De sajnos a mostani hétvégére megint 4kerék lesz, jön vissza a hideg, meg állítólag jelentősebb eső lesz megint.
Mondjuk Ausztriában is több hó esett az elmúlt 2 hétben, mint egész januárban-februárban. Van, ahol 600cm feletti a hóvastagság.
De szombaton még Dobogókő felé is voltak hófoltok, ahogy a tv-ben láttam a razzia riportot. Még jó, hogy nem arra mentünk végül...
végülis tök jó lenne, ha mindig utólag mondanák el, hogy milyen idő volt aznap... "ma ragyogó napsütés volt országszerte... jót motorozhattunk volna"
És hogy időjárás holnaptól is lesz...
Ez az egyik legkorrektebb tudomány, néha még azt sem tudják pontosan megmondani, hogy milyne idő volt!

Jó reggelt mindenkinek, én mostantól motorral közlekedem... (nincs kötelező a robogómon....)
...tehát elmondhatjuk, hogy időjárás továbbra is várható...
És jönn Panni az időjárással!

Héfőn, derült ég, napsütés ,de havaeseső és ködre is számítnaunk kell elszórtan.
kedd, változataln időjárás de amerr a motorosok járnak hirtelen kitisztúl az idő és szikrázó napsütés kíséri az útjaikat!
Szerda, hirtelen még az út is kisimúl alattuk :D
Cstörtök 10 Ft lesz a benzin literje kis hazánban
Péntek őőőőőőőőőőőőő olcsóbbb tapadósabb gumit ád az isten az ő gyermekeinek!
Szombaton eljönn az idő a pihenésnek, természetesen egy nagy gzrulás után, evés, ivás és távolta hányás, természetesen csak mértékkel........
vasárnap szép idő, templomba nenni és meggyónni a sebességkorlátok átlépését, és letisztítani a vasat, majd kmenni meghajtani, h nehogy rajtamaradjanak a vízcseppek
Derült égboltot és szikrázó napsütést kívánok, és balesetmentes közlekedési. innen a győri stúdióból!

Hy
híreinket hallották
Dani Pedrosa "a beszológatos kis buzi" már megint el kente a többiek száját ..
Wazzeee, ma lealáztam egy szürke kabrió Ferrarit! A hatvanas csóka f@rka szvsz kb. 2cm-esre ment össze közben, pedig egy elég dögös, huszonéves feketehajú bébi feszített mellette.
* -t, +d (gondjaid)
ennél nagyobb gondjait sose legyenek
Aha szóval a II. kerben laksz? Én is.. Az új csizmáknál pedig ez általános mivel nincs két egyforma fazon tehát a lábad másképpen fekszik benne, de ez csak szokás kérdése...
Na ma adtam a gépnek. Illetve a tisztaságának. Azt mondták, ma jó idő lesz. És bár nálam a 2dik kerületben nem nagyon sütött egész délelött, azért örömmel iratkoztam fel a motorosok.hu-n FélSvéd barátom invitálására. Neki is indultunk 1 óra körül (Svéd, Jeges, meg én), hogy összeszedjük Vikinget a Szentendrei úton. Onnan Csobánka-Tinnye-Budakeszi utat jártuk be, sajnos Vörösvár után jó sokáig vizes úton kellet mennünk. Na ettől a szép tiszta gép csupa sár lett.
De jól esett. És kiderült, hogy a bőrgatya minden télen összemegy. Meg végre kipróbáltam a VertigoCorsa csizmámat, ami nagyon jó, csak rendre nem találtam vele a váltókart.
ééétem
Hog mentek, meeting, meg minden ... ééérted...
te meg minek örülsz? nem is jössz
reggelt!

Keresek egy filmet, nem találkoztatok vele valahol?
freebird jon ivay

buksisimi jár érte.. :D
már csak 1 hét