Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem volt könnyű!
Sharm El Sheikh-ben még kedves, odaadó, szexy tündér volt!
Na de azóta?
Ebben nem kételkedek egy percig sem, a párjának sem lehet egyszerű az élete ....
tudtam
tudtam
tudtam
tudtam
tudtam
tudtam
Zsebyvel vigyázni kell!
Maga az Ördög!
jól van, meggyőztél
XXXXXDÉÉÉÉÉÉÉ 2:1 -BE SZILIKONNAL Az alaphelyzet az hogy Én rosszabb vagyok mint egy "fürdős kurva" na most Te olyan rossz nem lehetsz
a fekete az adott, de majd skype-on megbeszéljük, csak hogy különcködjünk is egy kicsit
én bánnám meg? ...egy délután után sírva vinnél vissza anyámékhoz...
Az ne, megbánnád hamar... Azt gondoltam hogy ez ready made ebben a klubbos kavarodásban.. jelezd lécci mennyi macesz kell egy ilyen houte coture elkészittetéséhez
X időn belül csináltatok magamnak pár cuccot (magánakcióban), ha gondolod, ahhoz majd hozzácsaphatunk olyan pólót, amilyet akarsz
(csak hogy lásd, milyen édi vagyok )
feleséged ne legyek? Aki kér, az ne válogasson...

Egyébként egyelőre nincs, de a tervek között szerepel több színben, illetőleg hosszú ujjú verzióban is vásárolható, logóval ellátott termék forgalomba hozatala is...
fehér van?
pamut és jó minőségű
az enyém többszöri mosáson/vasaláson átesett, se nem torzult, se nem sérült a hímzés...
Na jó étvágyak ebédelek egyet, apropó a klubbos poló pamut vagy valami műszálas vacak? Infót várok infóóóóót
igen, e még nem a 2008-as
Azért, mert vhogy nem stimmelt a valós géppel...
Pedig ez sokkal szebb lenne...
Ez egy kamukép volt még a '08-as Fireblade megjelenése előtt. : )
Ez melyik évjárat?
Gonoszka......
áruld már el, kivel beszélgetsz
Csak az érzés miatt....
Ennyivel nem érem be.... a virtualitást meghagyom másoknak
hú, sokkal jobb, igazad van
De szarul gitározol.

Nem "töt ö tööö, tö tö tötöööö"
hanem töttö tööö, töttö tötöööö!

: )
Wazzeee, egész este 9ig bírtam, hátha történik itt valami érdekes, erre ti éjjeli baglyok nekiálltok, 3 oldalt kellett visszaolvasnom....