Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod, kitartó munka meghozta gyümölcsét! Gratula! Publikus az elad.ár? A Stoppie-d is mesteri...gyakorolhattad 1 ideig... Hacsak a következő pillanatban már nem a földön voltatok mindketten!
Ezt néztétek már?

ÖÖÖÖIGEN......
Akkor ennek nagy a hardver igénye nőstényügyileg
2008-as, abszolút new year's malac, jan. 1-én született
középen albinó ..ez milyen évjáratnak a fényezése ?
Mi van Guy ...nézed a FED aktuális prognozisát Alan Greenspan bácsinak nagy kristály gömbje volt amig hivatlban volt..... Na csak hogy érezd a törödést... united-states kukac usa pont kom ide várom a rajongói leveleket
végleg semmiképp , de nem bánnám, ha nem érezné magát tüzijátéknak...
Az attól függ, hogy végleg vagy ideiglenesen akarod kivonni a forgalomból
mennyi nyugtatót célszerű adni egy tengerimalacnak?
...akkor majd inkább küldök képet magamról, jó?
Biztos. En magam fotoztam!
De majd teged is fotozlak mikor nagyon mesz!

Alex: Hat igen. A szukseg nagy ur!
Alex! adsz egy mail címet, amin írhatok neked? (holnap állítólag elég alaposan megvágják az amcsik a jegybanki kamatot )
Köszi!
nem mondod! ez biztos?
Na végre elpattintottad gratulálok..
ne máááááááááá
pedig van egy olyan sanda gyanúm, hogy "beleillesz a képbe" ...mi már pénteken lemegyünk, csak legyen jó idő
nem általánosítunk
Egyelőre sportmotor ügyben megmarad nekem a fotózás!

Ez meg Zema!
Sziasztok!

Pénteken eladtam a jo kis CBR masinám.
Szóval már nem eladó!
Szerintem a legjobb ezres!
Hajrá CBR meg Zseby!
Mennék szívesen de sajna nem tok De majd legközelebb
Örülj inkább neki! Így kényelmesen ücsöröghetsz egymagad a saját mocidon. Viszont készülj fel a legrosszabb, hogy walkie-talkie-t kell venned és emegállás nélkül rádiózni kell majd vele menet közben.
Egyre több fekete F4-es szaladgál Denyóban de az nem én voltam. Még mindig a gumipapucsokra várok (első, hátsó csere lesz).
Viszont voltunk a Motorkiállításon és vettünk a kisasszonynak ruhát. Csak éppen őt is elkapta a gépszíj a sok szép, új vas láttán és bejelentette, hogy saját motort szeretne (mit szeretne? Akar!).
Na ettől féltem. : )
Na, az ilyen tudod miért vesz Ducati-t?! : )