Na látod, kitartó munka meghozta gyümölcsét! Gratula! Publikus az elad.ár? A Stoppie-d is mesteri...gyakorolhattad 1 ideig... Hacsak a következő pillanatban már nem a földön voltatok mindketten!
Mi van Guy ...nézed a FED aktuális prognozisát Alan Greenspan bácsinak nagy kristály gömbje volt amig hivatlban volt..... Na csak hogy érezd a törödést... united-states kukac usa pont kom ide várom a rajongói leveleket
Örülj inkább neki! Így kényelmesen ücsöröghetsz egymagad a saját mocidon. Viszont készülj fel a legrosszabb, hogy walkie-talkie-t kell venned és emegállás nélkül rádiózni kell majd vele menet közben.
Egyre több fekete F4-es szaladgál Denyóban de az nem én voltam. Még mindig a gumipapucsokra várok (első, hátsó csere lesz).
Viszont voltunk a Motorkiállításon és vettünk a kisasszonynak ruhát. Csak éppen őt is elkapta a gépszíj a sok szép, új vas láttán és bejelentette, hogy saját motort szeretne (mit szeretne? Akar!).
Na ettől féltem. : )
ÖÖÖÖIGEN......
Kössz haver.......
De majd teged is fotozlak mikor nagyon mesz!
Alex: Hat igen. A szukseg nagy ur!
Köszi!
pedig van egy olyan sanda gyanúm, hogy "beleillesz a képbe" ...mi már pénteken lemegyünk, csak legyen jó idő
Ez meg Zema!
Pénteken eladtam a jo kis CBR masinám.
Szóval már nem eladó!
Szerintem a legjobb ezres!
Hajrá CBR meg Zseby!
Viszont voltunk a Motorkiállításon és vettünk a kisasszonynak ruhát. Csak éppen őt is elkapta a gépszíj a sok szép, új vas láttán és bejelentette, hogy saját motort szeretne (mit szeretne? Akar!).
Na ettől féltem. : )