Pedig az ára tényleg jó! Hírdesd több oldalon is (expressz.hu, hasznalauto.hu, hasznalmotorok.hu, hasznaltmotor.hu, + itt), meg írd oda, hogy 10%-tól hitelre is elvihető! + Add be 1 kereskedésbe (Honda)!
Kell hogy jelentkezzenek rá, mert nincs túl sok ebből a típusból eladó, ráadásul sztem ez az 1ik legszebb festése az RR-nek!
Értem én a viccet, csak animáció hiányában nem tudtam, hogy nem zrikálás ill. cinikusság áll-e a háttérben!
En arulom. Sajnos nem veszi meg senki pedig addig nem kapok lakashitelt amig megvan. Pedig egesz olcso!
Kepzelj oda vicces animaciot.
Viccelni probaltam.
Nem sikerult!
Hajra
Te árulod azt a gyönyörű 1000-est, igaz? Nem raktál animációt, ezért nem nagyon értem a kérdésed szinezetét... Nem is ismerjük 1mást, úgyhogy nem értem igazán...Inkább fejtsd ki bővebben, hogy mit szeretnél tudni, hogy a válaszom helyén való legyen!
csak megjegyezni szeretném....soha semmilyen könyvet nem olvastam a mocizásról....ráadásul a technikán kívül szerintem semmire nem jó amúgy sem...."csak a való világ"...amiben megtanulhatsz motorozni, meg rutint szerezni....sok sok km.......az kell....és nem, életszerű szituációk...hanem szituációk az életben....volt már pár balesetem (hozzá teszem ön hibámon kívül) egyszer meg is haltam már 4 percre....mégis itt vagyok és hallhatatlan vagyok......szóval csak a minnél több gurulás....a többi bla bla.....
Kedves Zseby! Sajnálom ha szívedre vetted a leírtakat, nem volt szándékomban megbántani! Rosszul értetted szavaimat...1szerűen csak 36 éves fejjel, és 10-en akárhány évvel meg sokezer km-el a hátam mögött próbáltam elmondani a véleményemet nálam fiatalabb motoros társaimnak...túl vagyok 1 súlyos közúti baleseten, és úgy gondolom, ha pár ember szemlélete megváltozik, ezáltal biztonságosabban, "jobban" motorozik, már megérte "prédikálnom" ! 1szóval ne vedd provokációnak amit írtam, mert nem az! Egyébként amit írtam - annak ellenére, hogy neked címeztem - 1ben általános vélemény is volt! Ja és biztos nem vagy hülye sem - mivel te is RR-el mocizol! - és nem kell befognod, mivel ez 1 Fórum, azt írsz amit akarsz! Ráadásul 1 nagy családhoz tartozunk, és ez király! És külön tiszteletem neked, mint motorozó amazonnak! Na elég az udvarlásból ennyi, van ám szép feleségem...
igen, és?
most kb. úgy írtál, mintha én azt mondtam volna, hogy mindenki dobja el a könyvet és egyébként is hülyeség stb.stb.... tévedés! egyszerűen csak Leonál érzem azt, hogy nagyon rágörcsöl, ennyi, ezt merészeltem leírni, de igazából én vagyok a hülye, mert előre tudhattam, hogy kapni fogom az ívet...
ja, és ha kicsit is ismernél, nem írnál nekem ilyet, hogy "tanulni nem szégyen", mert én sosem gondoltam ezt és én is sokat köszönhetek a nálam tapasztaltabb ismerősöknek...
na mindegy, megint be kellett volna fognom
Lehet ösztönösen is jól motorozni, sőt akár nagyon jól is, de én 17 évi motorozás után az említett könyvet elolvasva, bizony sokat tanultam. És igen motorozás közben fejemben az olvasottakkal, odafigyelve bizonyos dolgokra (pl. pont a lábtartón való helyes lábtartás, laza karok, oda mész ahova nézel stb.) rengeteget fejlődtem, és magabiztosabbá váltam attól, hogy tudatosan csinálom amit teszek motorozáskor. Pl. a könyv hatására tanultam meg Stoppie-zni is. És most már minden motorozás elejen elmegyek 1 elhagyatottabb útszakaszra, és féktesztet végzek, lehet az életem múlik rajta, úgyhogy én azt mondom: mindenki nyugodtan gyakorolja a leírtakat addig amíg nem válnak természetessé! Tanúlni nem szégyen, főleg ha a tudás életben tarthat!
Bocsánat, de most már muszály kijavítanom, mert többször is rosszul jelent meg: a Motorozás Mesterfokon c. könyv írója: Ifj. Petró Lajos, Harmati árpi "csak" ajánlja a könyvet!
topgun... neked inkább ahhoz legyen kedved, hogy aktiváld végre magad "odahaza"...
a kapott privát üzenetre sem válaszoltál, és egyébként is felkerült a buli időpontja, fel lehet rá iratkozni...
ez a többi pupákra is vonatkozik ám...
Jahhhhhh amikor Én kezdtem a motorozást ami nem volt annyira régen mint itt sok kollégának, nem nagyon volt időm olvasgatni, és nem voltak tanfolyamok sem amilyenekről most olvashatunk a neten... meg nálam a fokozatosság elve is kimaradt, simson meg MZ... nem voltak nekem .. mert hogy "NEM VOLT KEDVEM" ha értitek mire gondolok...
Kell hogy jelentkezzenek rá, mert nincs túl sok ebből a típusból eladó, ráadásul sztem ez az 1ik legszebb festése az RR-nek!
Értem én a viccet, csak animáció hiányában nem tudtam, hogy nem zrikálás ill. cinikusság áll-e a háttérben!
En arulom. Sajnos nem veszi meg senki pedig addig nem kapok lakashitelt amig megvan. Pedig egesz olcso!
Kepzelj oda vicces animaciot.
Viccelni probaltam.
Nem sikerult!
Hajra
Meg mikor huzod a gazt, akkor nem fogyaszt sokat?
most kb. úgy írtál, mintha én azt mondtam volna, hogy mindenki dobja el a könyvet és egyébként is hülyeség stb.stb.... tévedés! egyszerűen csak Leonál érzem azt, hogy nagyon rágörcsöl, ennyi, ezt merészeltem leírni, de igazából én vagyok a hülye, mert előre tudhattam, hogy kapni fogom az ívet...
ja, és ha kicsit is ismernél, nem írnál nekem ilyet, hogy "tanulni nem szégyen", mert én sosem gondoltam ezt és én is sokat köszönhetek a nálam tapasztaltabb ismerősöknek...
na mindegy, megint be kellett volna fognom
a kapott privát üzenetre sem válaszoltál, és egyébként is felkerült a buli időpontja, fel lehet rá iratkozni...
ez a többi pupákra is vonatkozik ám...