Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na....ez lemaradt

Yoshimura RS 5 Slip on dobok rendelhetőek a kidörrentő az USA-ból érkezik az üvöltős fajta.

Izelitő az árakból: 2004-2007 CBR 1000 RR-hez Acél 90.000.-Ft Carbon: 112.000.-Ft
2004-2007 CBR 600 RR-hez Acél 90.000.- Ft

Szállitási idő 2 hét.

Bövebb infót az adatlapomon található elérhetőségeken kaphatsz tőlem....
Meg van... bemosakodtam egy Attila ut - Alagut- Roosewelt tér és vissza útra.. na mostmár megyek tényleg mert a viz 84 Celsiust mutogat és laptopot meg be kell tömnöm a háti tatyómba...
oké, sírvaröhögősfetrengvecsapkodós
oké, nyelvesröhögösszmájli!
ja, annyira nem érdekel
Zseby, személyes megjelenésemet objektiv akadályok gátolják azért nem irtakozom fel hogy statisztikai adat legyek .. comprede? Bövebb tájékoztatót a PIÁR MENEDZSEREM FOG KI ADNI.

Ő JÓL tanulta meg, mert Ő feliratkozott a bulira... ...ellentétben egyesekkel...
De ezt is mondhattad volna neki: " Rosszul tanultad meg a leckét menj a helyedre, ülj le"
Bátor vagy kisgyerek!
ebédidőben elbattyogtam meglesni a mocimat, meg kicsit beindítani ...itttenem, de szép ez a dög

...elegáns volt a tompítás a végén ...bár szerintem sz@rt sem ért
akárhonnan is nézzük, az a szomorú tény, hogy már eljárt feletted az idő

most még pont abban az időszakban vagy mikor még nem érzed magadon, de kívülről már látszik
idővel majd kezdesz kibékülni a tükörrel is és aztán átlépsz a beletörődés időszakába

a számok is azt mutatják, hogy már közelebb vagy a félszázhoz, mint a húszhoz

najó, nem húzogatom tovább az oroszlán bajszát, mert a végén még kiderül hogy valami nagy fejes vagy az okmányirodában és jó sokáig benttartod majd a jogsimat

remélem vágod Zolibá hogy csak szívózok
ha én anyu vagyok, akkor te bezony bá!
Öregapád térgye-kalácsa a 'bá!

Mégegy ilyen és intézkedem a jogsid ügyében...
ügyes vagy, fiam, leülhetsz, egyél kiflit
Köszi!

Persze...csakis ésszel
Ma is motorral mentem edzeni...van egy jó kis útvonalam a konditeremig, ahol gyakorlatilag sosem jár rendőrautó hétfőn, szerdán és pénteken is így megyek motorral
általában csak a kinti hőmérőt szoktam indulás előtt lecsekkolni...ha 5 fok feletti az idő, akkor megyek először a garázshoz és onnan motorral tovább...ma pont 5 fok volt

és nem száguldozok, csak szokom a gépet
Köszönöm Zolibá!

te jössz erre a beteggyűjtő bulira?
Köszi Anyu!

Felíratkoztam a bulira
...hidd el, nálam van a legtöbb fotó... ...nem véletlenül
Jön az igazi tavasz!

Mikes
2008. márc. 26.

Szerdán a gyakran erősen megnövekvő felhőzetből elszórtan, északkeleten szórványosan várható zápor, hózápor, esetleg hózivatar. A nyugati szelet élénk lökések kísérik. Reggel -3, délután 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön a kezdeti napsütést erős felhősödés követi, délutántól elszórtan lehet kisebb eső, zápor. Jelentéktelen csapadék még pénteken is előfordul, miközben tovább melegszik a levegő, többfelé már kellemes, 15 fokos lehet a levegő.

A hétvégére is kellemes, tavaszi időjárás valószínű, sok napsütéssel, elszórt záporokkal. A szél főleg szombaton élénkülhet meg. A folytatásban is száraz, tavaszi napokra számíthatunk, a hőmérséklet a délutáni órákban éppen az átlagosnak megfelelően alakulhat.

KÖv hétűvégére is hasonló lesz..

Majdnem láttam az összes képet :))) Nem az ásványvízből fogyott a legtöbb :D:D:D
az igazán huligán fotókat inkább nem tenném fel ide... ...pedig azok tényleg sírva-röhögősek
ez 3 különböző bulinak a fotója... Gyenesdiás, Eger, Orfű... ...sehol se vallottunk szégyent
...és köv. hétvégére?
Jó buli lehetett.. hooligan banda