Meg van... bemosakodtam egy Attila ut - Alagut- Roosewelt tér és vissza útra.. na mostmár megyek tényleg mert a viz 84 Celsiust mutogat és laptopot meg be kell tömnöm a háti tatyómba...
Zseby, személyes megjelenésemet objektiv akadályok gátolják azért nem irtakozom fel hogy statisztikai adat legyek .. comprede? Bövebb tájékoztatót a PIÁR MENEDZSEREM FOG KI ADNI.
akárhonnan is nézzük, az a szomorú tény, hogy már eljárt feletted az idő
most még pont abban az időszakban vagy mikor még nem érzed magadon, de kívülről már látszik
idővel majd kezdesz kibékülni a tükörrel is és aztán átlépsz a beletörődés időszakába
a számok is azt mutatják, hogy már közelebb vagy a félszázhoz, mint a húszhoz
najó, nem húzogatom tovább az oroszlán bajszát, mert a végén még kiderül hogy valami nagy fejes vagy az okmányirodában és jó sokáig benttartod majd a jogsimat
Persze...csakis ésszel
Ma is motorral mentem edzeni...van egy jó kis útvonalam a konditeremig, ahol gyakorlatilag sosem jár rendőrautó hétfőn, szerdán és pénteken is így megyek motorral
általában csak a kinti hőmérőt szoktam indulás előtt lecsekkolni...ha 5 fok feletti az idő, akkor megyek először a garázshoz és onnan motorral tovább...ma pont 5 fok volt
Szerdán a gyakran erősen megnövekvő felhőzetből elszórtan, északkeleten szórványosan várható zápor, hózápor, esetleg hózivatar. A nyugati szelet élénk lökések kísérik. Reggel -3, délután 7 fok körüli értékeket mérhetünk.
Csütörtökön a kezdeti napsütést erős felhősödés követi, délutántól elszórtan lehet kisebb eső, zápor. Jelentéktelen csapadék még pénteken is előfordul, miközben tovább melegszik a levegő, többfelé már kellemes, 15 fokos lehet a levegő.
A hétvégére is kellemes, tavaszi időjárás valószínű, sok napsütéssel, elszórt záporokkal. A szél főleg szombaton élénkülhet meg. A folytatásban is száraz, tavaszi napokra számíthatunk, a hőmérséklet a délutáni órákban éppen az átlagosnak megfelelően alakulhat.
KÖv hétűvégére is hasonló lesz..
Majdnem láttam az összes képet :))) Nem az ásványvízből fogyott a legtöbb :D:D:D
Yoshimura RS 5 Slip on dobok rendelhetőek a kidörrentő az USA-ból érkezik az üvöltős fajta.
Izelitő az árakból: 2004-2007 CBR 1000 RR-hez Acél 90.000.-Ft Carbon: 112.000.-Ft
2004-2007 CBR 600 RR-hez Acél 90.000.- Ft
Szállitási idő 2 hét.
Bövebb infót az adatlapomon található elérhetőségeken kaphatsz tőlem....