cbr 600 F2eshez lenne egy két cucc ha valakit érdekel szoljon! van titán leömlö,vezetékköteg,villahidak,F3ashoz sportbetétszűrö, továbbá fékek,fékcsövek, meg egykét aproság! stohladam@hotmail.com-on elértek(ez msn is) üdv
Zseby néni! mostmár hivatalosan is ismerni teccik engem
nektek hogy telt motoros cimbik a hétvégétek?
nekem elég lapos lett ...asszonka 8 éves hugija megbetegedett, pajzsmirígygyulladás
bent van a klinikán, nemrég voltunk nála látogatóban, már gyógyulgat szegényke, szerdán ki is engedik
szélviharok és esőzések közepett kihagytam a motorozást, mint hétvégi időtöltést
holnap utolsó rutin próba, aztán szerdán vizsga ...körömrágós szmájli mér nincs?
faternak megmutattam az srt-s videókat itt a sportmotoron....utána próbáltam nyugtatgatni hogy én nem akarok ilyen sztánt rájder lenni, de utólag már kicsit nehéz dolgom volt
most parázik mint állat és azért izgul hogy ne sikerüljön a vizsgám
Sziasztok! 2005ös 600RR benzin visszajelzője kibabrált velem. Egy ideig követi a benzin fogyását (kb háromnegyed töltöttségi szintig), aztán ott tanyázik akár a benzin kifogyásáig is. Volt-e már valakinek problémája vele, vagy tudtok-e megoldást? Válaszokat előre is köszönöm!
ja, ott nincs jobbgomb?
azt én is használnék, ha vóna pénzem egy formás kis macbookra... improvizálj és
használj valami beépített képszerkesztőt! ha az nincs, akkor add el
R6Klub nyítótúra : 2008. Április 20. vasárnap
Gyülekező : Budán, az M7 kivezetőnél, a régi Yamaha szalon mögötti McDonald's parkolojában,
indulás 9:00.
Találkozó : Győrben, az autópálya veszprémi (82-es út) kihajtójánál található Esso kúton.
Indulás Győrből : 10:00.
Útvonal: Győr - Csorna - Répcelak - Sárvár - Sümeg - Balaton északi part (Badacsony, Tihany, Füred) - Veszprém - Zirc - Győr.
http://matavclub.com/
felvettelek yamo..
Szerintem gp-t nézni a matav-club is jó lenne, van ott plazmatv meg sör is :), kicsit kultúráltabb mint a Lapos..
Ha valakinek van az ismerősi körében egy cb900-as hornet eladó az pls szóljon nekem köszi..
Zseby néni! mostmár hivatalosan is ismerni teccik engem
nektek hogy telt motoros cimbik a hétvégétek?
nekem elég lapos lett ...asszonka 8 éves hugija megbetegedett, pajzsmirígygyulladás
bent van a klinikán, nemrég voltunk nála látogatóban, már gyógyulgat szegényke, szerdán ki is engedik
szélviharok és esőzések közepett kihagytam a motorozást, mint hétvégi időtöltést
holnap utolsó rutin próba, aztán szerdán vizsga ...körömrágós szmájli mér nincs?
faternak megmutattam az srt-s videókat itt a sportmotoron....utána próbáltam nyugtatgatni hogy én nem akarok ilyen sztánt rájder lenni, de utólag már kicsit nehéz dolgom volt
most parázik mint állat és azért izgul hogy ne sikerüljön a vizsgám
azt én is használnék, ha vóna pénzem egy formás kis macbookra... improvizálj és
használj valami beépített képszerkesztőt! ha az nincs, akkor add el
ne lépek, mert a szülők kijjebbrúgdaltak