ha kicsit is szeretsz, akkor locsolókat nem kívánsz, nem szeretem az ilyesmit
szépnek szép nap lesz, pakolok és dobozolok egész nap, meg elhordjuk a fél lakást, hogy hétvégén kész lehessen az új berendezés
...azé' majd lesd meg a "hazai" oldalt is
R6 klub túra, április 20.án lesz!
82 számú főútnál lévó Essokútnál lesz a találkozó a többiekkel, majd irány Balaton északi része!
Psziho te mondtad h érdekel a dolog?
Vegyél fel MSN-en és akkor megbeszéljük majd h mikor találkozzunk és hol! okés?
De gondolom minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak
SteveG, ez a hang teljesen normális a 929-nél. A kuplungkosár zörög egy kicsit, főleg ha alacsony vagy egyenletlen az alapjáratod. Nem kell vele foglalkozni ha nem túl hangos.
Köszönöm a segítséget, minden lehetőség érdekel...
Szeretném átnézetni a gépet, hogy nyugodtan üljek rá bármikor...
Én Budapesten lakom,zoli799@freemail.hu a mail címem, ha elküldöd az elérhetőségét, azt nagyon megköszönöm!
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!Most voltam mocizni és hallottam egy furcsa molyarlást a motornál.Amikor behúztam a kuplungot elhalgatott és amikor visszaengedtem megint csinálta.Ha sebességbe raktam szintén nem volt hang.Mi lehet ez?Mert már pár 929-nél és 954-nél hallottam már ilyet,de akkor még nekem nem volt:DHa valaki tudna segíteni nekem megköszönném.Ja és nekem is 929-em van.Előre is köszönöm
Hello!
Ajánlanám Lecsó nevezetű uriembert aki igen korrekt munkát végez, korrekt áron. Alsonémediben lakik, és szerintem jopáran ismerjük itt, és panaszt nem nagyon hallottam rola. ha érdekel adok elérhetőséget privátban.
Sziasztok!
Most vettem egy CBR 900 RR-t, SC28-as, és érdeklődni szeretnék, hogy milyen kormánylengés-csillapítot ajánlanátok a géphez? Jó az univerzáli, vagy érdemes valami speciálisat venni inkább?
Láttam hogy hirdet valaki 600 RR-re, az esetleg jó a 900-as ra is?
Még a gép szervizelésével vagyok bajban, hogy hova érdemes vinni, motorbeállítás, karbik, szelephézag, stg.. ilyenekre gondolok.
Kedden megkérdezem haveromékat, h mennyiért tudnának szerválni!
Úgy néz ki, h április első hetében már meglesznek a papírok a gépre!
Majd készül, h mikor mennyünk!
szépnek szép nap lesz, pakolok és dobozolok egész nap, meg elhordjuk a fél lakást, hogy hétvégén kész lehessen az új berendezés
...azé' majd lesd meg a "hazai" oldalt is
Nagyon szépen köszönöm!
Neked meg egy nagyon szép napot és sok locsolót!
Puszi
82 számú főútnál lévó Essokútnál lesz a találkozó a többiekkel, majd irány Balaton északi része!
Psziho te mondtad h érdekel a dolog?
Vegyél fel MSN-en és akkor megbeszéljük majd h mikor találkozzunk és hol! okés?
De gondolom minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak
Halihó!
Aztán majd ott megbeszéljük a gurulásokat!
lignyen@freemail.hu
Jahh és jut ezsembe, közös motoGP nézeés nem érdekel senkit sem?
Laposon!
Szeretném átnézetni a gépet, hogy nyugodtan üljek rá bármikor...
Én Budapesten lakom,zoli799@freemail.hu a mail címem, ha elküldöd az elérhetőségét, azt nagyon megköszönöm!
ÜdV: Zoli!
Segítségre lenne szükségem!Most voltam mocizni és hallottam egy furcsa molyarlást a motornál.Amikor behúztam a kuplungot elhalgatott és amikor visszaengedtem megint csinálta.Ha sebességbe raktam szintén nem volt hang.Mi lehet ez?Mert már pár 929-nél és 954-nél hallottam már ilyet,de akkor még nekem nem volt:DHa valaki tudna segíteni nekem megköszönném.Ja és nekem is 929-em van.Előre is köszönöm
Ajánlanám Lecsó nevezetű uriembert aki igen korrekt munkát végez, korrekt áron. Alsonémediben lakik, és szerintem jopáran ismerjük itt, és panaszt nem nagyon hallottam rola. ha érdekel adok elérhetőséget privátban.
Most vettem egy CBR 900 RR-t, SC28-as, és érdeklődni szeretnék, hogy milyen kormánylengés-csillapítot ajánlanátok a géphez? Jó az univerzáli, vagy érdemes valami speciálisat venni inkább?
Láttam hogy hirdet valaki 600 RR-re, az esetleg jó a 900-as ra is?
Még a gép szervizelésével vagyok bajban, hogy hova érdemes vinni, motorbeállítás, karbik, szelephézag, stg.. ilyenekre gondolok.
Előre is köszi!
Üdv. mindenkinek: Zoli!
Kedden megkérdezem haveromékat, h mennyiért tudnának szerválni!
Úgy néz ki, h április első hetében már meglesznek a papírok a gépre!
Majd készül, h mikor mennyünk!
Halihó
tud valaki olcsón?