Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár... Ha igény lenne rá!
Itt vagyok!
Vagyis, hogy úgy mikor így húzod a gázt és engem nézel!
Vagy csak engem nézel...
...igen? ...tessék?
Azért ez tényleg kemény!
Így vegyen az ember használt bármit!
Nyugi. Olyankor fotózlak majd mikor lesz rajtad sisak és ruha! Bár...
Az én általam tavaly a Mansell-ben eldobott R6-ot is hirdetik karc- és s.mentesen itt az oldalon! Pedig aztán kapott szegény rendesen... A szomorú, hogy találni fog 1 balekot, aki meg is veszi...

...de engem minek? Elrettentő példának az utókor számára? ...hú de ijesztően nem vagyok fotogén
Működik. Szeretjük egymást!
Egyszer majd Zseby-t akarom lefotózni!
Bár Zseby maga az ...
Hát...
A kifogástalan állapotban egy kicsit erős!
Amikor a kollega felpajszerolja a mocira
Szép szép!
Mikor kerül fel a gépre?
Ámerikái fog ám üvölteni...
Hi!
Hogy szolgál az 1D?
pointsec halál 5.
ITT ! Ismerem a srácot, beszéltem anno vele, amikor magamnak kerestem mocit! Biztosítóktól vásárolja fel a sérült gépeket, aztán vagy sérülten, vagy helyreállítva eladja őket, persze némi haszonnal! A Zemáé december végén, vagy Január elején került hozzá...
Hol? Ezek szerint megcsinaltatta valaki! Remelem nemsokara megjon az uj gepe, akkor majd nagyon huzza neki!
Szó volt itt a Zemáról...ma láttam a volt mociját (R1 Yellow Limited Ed.) hírdetik, itt a sportmocin...
Nyugodj meg, a te korodban előfog. Még az enyémben is előszokott, mind a mai napig. De ez természetes, csakhogy nincs meg hozzá még a rutinod (nem a rutinvizsga)!
néddmá', el is bízta magát a lelkem
...aggódtok értem, ezt teljesen korrekt dolognak tartom, riszpekt
aztapaszta
mostmár ezt a kisidőt kibírom...aztán ha meglesz a jogsi akkor szabadon evickélhetek majd bárhol

nem fog előtörni belőlem az ördög, csak megszűnnek a korlátok
pedig ahogy elnézem a szót, kellett volna
Jól mondta BADZOLI, ..ÓÓÓVATATOSAN és szándékosan nem raktam utánna semmilyen smile-t.
Hello mi az áldott jó szivemm