Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FEKETE-FEHÉR!.....a másik kicsit retrós nekem, de te tudod
Jó a piros - fehér is neked kell dönteni, vagy kérdezd meg uradat at home
szerinted a fekete-fehér szebb?
Fekete - Fehér.. for you
E kellene -?
yep ...és very-very széééép
szabásában különbözik a férfi a nőitől, nem csak az aljában, ebben biztos lehetsz
a nőinél a második képen látszik jól, hogy picit karcsúsított

színes vagy fekete-fehér?
Fekete fehér? Azt nem néztem, az is textil gondolom
már megtaláltam közben ...viszont megláttam a fekete-fehéret is, és most nem tudok dönteni
Szóval akinek sörhasa van vegyen nagy méretű női dzsekit
Valami technikai bibi történ akkor ujra felrakom.....

Ez a Női jackie
Jackie
Ez pedig a férfi méret táblázat viszont csak a férfinél van a kép alatt ..."sizing"-ra klikkelve amiben külömbözik még a Férfi-Női jackie az az aljuk....
jackie
asszem megvan, just a sec
that"s nice, csak kéne egy működőképes link is... pls
mutatom a linken...

Ez a női változat http://denniskirk.com/jsp/prod..." target="_blank">CHonda jackie
A pályanapok közül a legnormálisabb a "MERSZ" pályanap, szerintem, legalább is nekem ez jött be a legjobban valamint x összegért itt mentem a legtöbbet. A felhozatal vegyes, minden megtalálható, csak ajánlani tudom. Az ügyintézés, matricaosztás, pénzbefizetés gyors Egy rosz tapasztalatom volt csak, hogy az 5. 20 percemben egy emberke olaja elkezdett folyni és ahelyett, hogy lement volna a pályáról (integetett már neki mindenki, majd kiestek a "vadászlesről") ment egy teljes kört összecseszve az egész ringet és így az a menet 5 perc után ugrott. De ez nem a szervezők hibája.
neked is akkor mit mérjek le?
Jó estét mindenkinek
A regisztráció hamarosan elindul a mersz.hu-n. De majd szólok, ha minden tuti már. VFR-rel jöhetsz, szoktak mások is.
badzoli! Ez a normális hangulatú pályaest dolog lehet, hogy engem is érdekel, ha az öreg túrabusszal is be lehet pofátlankodni. Hol nézegessem a fejleményeket regisztrációs céllal?

Alex! Értem. Ezt a csúszókuplung meg gyorsváltó témát olvastam a Superbike-ban csak kíváncsi voltam, hogy egy adott motorosnak ezek e az okok, amiért lecseréli a tavalyit. Ha szoktál pályázni, akkor nyilván egy ilyenmotornál már áldás lehet a csúszókuplung. Az én pályaóvoda szintemen ez még nem tényező. Ellenben a gyorsváltó lehet, hogy megható lenne számomra is, mivel néha fáj a bal csuklóm, amióta egy imbecil holland néhány éve gyak. szinte kitörte. Sosem lesz már tökéletes és főleg hosszabb kihagyás után, nagyobb túrákon, pályázásnál csak a hűséges társam, a DiclofenacDuo (esetleg annak híjján Cataflam) segít végig a napon. Na, húzok 2008-as Blade-et venni!

megterhelő feladat... ...most hazamegyek és alszom rá egyet

Pááá
Hat nem tudom. Te dontsd el!
de-de-de, azért mondom.
Miert? Lepence nem az volt?
te? mé, most nem a Zemához kéne?