Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem láttam azt a filmet, de a Vas?
jó ez egyszerű lesz
Na itt vagyok... Jöhet a következő, de most vmi filmes legyen
Itt melyik a kakukktojás?
NYERT
úrnapi körmenet
most én adom a feladványt
Regécen minden van még maláj örömlány is
Valami feladvány így estére?
Regécen van kinti szalonnasütő? valami kis esti kinti bandázáshoz szalcsipörcsi
Valaki CBR-es szokott menni innen a forumrol?
Üdv. Kiskunhalason a télüzö motor bulin mennyi motor szokott lenni? Speed motorok vagy inkább endurosok?
Angyalokon már írtam, hogy ez egyedül a német delegációtól függ De én szeretnék menni...
Meg lesz megint Kecsó Bregyóval remélem ott is találkozunk! Márc. 25-én van viszont pályanap arra jönnöd kell!

Dzsordzsó lelkem megyünk húsvét vasárnap Mezőkövesdre, te merre leszel akkortájt?
Szia Bryan, mellekelem a fotokat:
szerintem jo lenne, de ha fel szeretne probalni arra is van megoldas
Igen be batorkodtam ide nezni
Jaaaj de jooo gyertek olaszba jo lesz csak kene a pontos letszam majd mert akkor kell szallast nezni, haveroknal nincsen annyi ferohely
Szia.
Én nézegetek asszonykámnak kordurákat, 170cm magas 54kg.
Küldhetnél pár fotót róla, ha megkérhetnélek!
Örülök, hogy benéztél, te lány MSN-en majd akkor folytatjuk az eszmecserét mert az olasz túra engem is érdekelne ha meg én megyek az exHondás Ducatist nem hagyom itthon Meg nélküle, milyen unalmas lenne már az élet
Oh meg valami!ez itt a reklam helye...meg mindig elado kivalo allapotu textil motoros noi nadragom es dzsekim jo aron.ha tudtok csajszit sracok vagy csajok aki inkabb turaban nyomja vagy csak textil manias akkor szoljatok neki kerlek
Sziasztoook!mar 1000 fenyeve nem jartam erre... latom porog az elet, turak, motor kiallitas...jipeee.csak a fele bandat nem is ismerem mar itten
Mindjart jon a tavasz is es irany a szeles ut!

Ha addig Miskolcot el nem önti megint az árvíz ...
jóhogy nem gond ez volt a vicc a többit meg nem tudtam de mostmár tudom én meg mivel közel vagyok, kitaláltam hogy majd ha jöttök sokan akkor elétek megyek valahová, miskolcra vagy valahova..
Mivel innen többen tagok vagyunk az SZA-ban és velük már több jó hangulatú túrát is szerveztünk ( Nekem a Balaton a Riviéra, augusztusi túra etc.) - Ezért a Motoros Big Bulin kitaláltuk, hogy a motoros csajokkal is kéne egy hosszú, ottalvós hétvége, mivel a regéci is egy ilyen, ezért összekötöttük a kellemest a hasznossal... Gondolom nem gond, hogy jönnek motoros csajok
más:

halálra keresem magam de nem találok értelmes áron 160as gumit ha tud valaki szólhatna
CBR Klub és Száguldó Angyalok Regéc-i hosszú motoros hétvége-túrázás így van hírdetve ott az esemény. a többi csak vicc volt de látom nem ütött nagyot
?
Ennek fuss neki még egyszer...