Szép ár.
Sima sarki csapágyboltban 1800-ért vettem polcról Koyot, szimeringet pár 100 ért. Azt azért nézd meg, hogy a szimering nem járta-e már ki a helyét a távtartón mert akkor nem árt ha egy picivel szűkebb belső átmérőjűt veszel, különben nem zár rendesen.
Megtaláltam a 12.000/4 db. és a 22.000/4 db. gyertya közötti különbséget:
(80.000 mérföldig, ami 128747.5km nem igen kell gyertyát cserélnem XD )
Azt hiszem az olcsóbb iridium IX-es gyertya is bőven elég lett volna a fele annyi élettartamával....
What is the difference between Laser Iridium and Iridium IX?
NGK Laser Iridium:
- OEM style
- Smallest iridium tip ensuring best durability
- Longer life Plug due to the use of Platinum Pad
- Lifespan of 80,000 Miles - 100,000 Miles
NGK Iridium IX:
- Next best to Laser Iridium
- Smaller Iridium tip ensuring good durability
- Lacks a platinum Pad; meaning shorter operating life due to oxidization
- Lifespan of 40,000 Miles - 50,000 Miles
CR9EHI-9 ....ez most is kijön Angliából 11.000 Ft-ból kb. teljesen jó egyébként és iridium.
IMR9C-9H....ez viszont 22.000 lett kintről is....itthon postával együtt a 28-at ütötte volna...
hát ha van autószerelő ismerős akinek van kedvezménye,akkor még olcsóbban hozzá lehet jutni.nem akarok hülyeséget mondani de én annó felhívtam a hondát megkérdeztem hogy ők mennyiért adnának nekem ilyet.jött a válasz:8000/db
hát hanyagoltam őket,majd némi utána járást követően,haver szerzett bele ha jól emlékszem 3000 vagy 3200/db áron,denso-t és irridium gyertya.
valamelyik hazai autó alkatrész boltból.
Elég ötletes dolog az első ülésbe rejtett fém pálca ami a tank rögzítésére szolgál....
Sima sarki csapágyboltban 1800-ért vettem polcról Koyot, szimeringet pár 100 ért. Azt azért nézd meg, hogy a szimering nem járta-e már ki a helyét a távtartón mert akkor nem árt ha egy picivel szűkebb belső átmérőjűt veszel, különben nem zár rendesen.
Hondánál kb.16eFT porvédővel.
BDI megszerezte 5eFt ért.
http://www.bdi.hu/
Köszönet a segítségetekért, hétfőn megyek érte!
En tavaly osszel vettem, amikor szintereztek a felnit.
Kb 3-4 eft volt
https://motoralkatresz.eu/termekek/WRP/WY_25_1257_hatso_kerekcsapagy_keszlet/
SC33 ba keresek lánckerék csapágyat!
Mérete: 56x22x17
Továbbá porvédő gyűrűt:
30x56x7,5mm
Valakinek ötlete????
(80.000 mérföldig, ami 128747.5km nem igen kell gyertyát cserélnem XD )
Azt hiszem az olcsóbb iridium IX-es gyertya is bőven elég lett volna a fele annyi élettartamával....
What is the difference between Laser Iridium and Iridium IX?
NGK Laser Iridium:
- OEM style
- Smallest iridium tip ensuring best durability
- Longer life Plug due to the use of Platinum Pad
- Lifespan of 80,000 Miles - 100,000 Miles
NGK Iridium IX:
- Next best to Laser Iridium
- Smaller Iridium tip ensuring good durability
- Lacks a platinum Pad; meaning shorter operating life due to oxidization
- Lifespan of 40,000 Miles - 50,000 Miles
NGK REFERENCE NUMBERS:
IMR9C-9H
6777
Berendeltem hozzá egy halom cumót. Ahogy megjönnek szépen rendbe rakom....aztán indulhat a szezon :)
CR9EHI-9 ....ez most is kijön Angliából 11.000 Ft-ból kb. teljesen jó egyébként és iridium.
IMR9C-9H....ez viszont 22.000 lett kintről is....itthon postával együtt a 28-at ütötte volna...
hát hanyagoltam őket,majd némi utána járást követően,haver szerzett bele ha jól emlékszem 3000 vagy 3200/db áron,denso-t és irridium gyertya.
valamelyik hazai autó alkatrész boltból.