Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én képességeimnek még a futómű nem szabott határt!
Ahogy megvettem most is úgy áll...
Majd jövőre az egyik pályanapon beállítatom az akkori súlyomhoz valami nagymenővel!
Lesz jövőre is...

Budapest Motor Kiállítás
8. Nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás
2009. március 11 - 15.
Nézd +jobban szerintem kell lenie
Alul nincs is állítási lehetőség, lagalábbis nekem még nem tünt fel...
Ő pályázott már 929-el
Kérdezd Majorost
Te tudod a 2 futómű szinte csak a radiális fel fogatáson külömbözik
Na jó, de Te sem gondolod komolyan hogy az a beállítás jó lesz az én futóművemhez is...
Ja azt nem írtam oda,hogy pálya gépben volt a futómű és ahogy kivették belőle úgy maradt de én már szelídítettem rajta
Nekem 1000rr futó mű van a gépembe alul fél fordulat ki a teljesen betekerthez képest felül pont feléig kitekerve Mert úgy állítjuk be ,hogy mindig betekerjük teljesen és úgy kifelé
929 tulajok!

Futóműbeállítás érdekele, hogy használjátok utcán, és milyen beállításokkal pályán..? Esetleg valami irásos segítség is jól jönne, vagy service manual, de abban gondolom csak a gyári beállítás szerepel.!?
Az a 929-es eléggé patikásnak nézett ki így képen keresztül is bisztos ki kímélt darab lehet
Sok szép motoros élményt kívánok az új vas-hoz
Jah,polír volt.Nemtom nekem az idei kicsit gyengének tűnt,tavaj kicsit több,nagyobb,érdekesebb volt.
Köszi, de azok épek/cserések/, csak festeni kell őket. Ha véletlen meg van a gumi a jobb oldalsó idomhoz az indexnél, akkor az is érdekelne.
Csak gratulálni tudok az "új" VAS-hoz!
köszui midnenkinek a gratulációt
vigyázok rá hnap maj mutatok képeket meg iesmi;) most mek partyzni,megünneplem az uj gépet
Jobb oldali8 idomok nem érdekelnek véletlen mert lehet eladom az enyémről őket mert lehet idom garnitúrát veszek rá
Szerbuússz MR.RF! 1,5 éve vettem Grandééktól a VAS-at törötten, olasz papirosan, azóta úgy használom. Jobb oldala volt (van) leharcolva, de ha "kúpolok" akkor kicsit zavar , hogy a jobb csutka lejjebb van. Igazábol nem sürgős, mert lassan vége a szezonnak. /Remélem az idén a vénasszonyok nyara elhúzódik!/ Ha megálmodtad,
hogy miként lehet az enyém, majd értesíts. Addig is, hiszen Tudjátok Ti ezt: olcsó benzint és sima aszfaltot!
Én is grat hozzá!
Grat. hozá csak ügyesen próbálgasd
Patika lehetett így képen is látszik hogy gyönyörű
Grat. hozzá!
Csak óvatosan ebben a hideg időjárásban..
"A nagy gázból könnyen gáz lehet!"
Csak pislogtam amikor megláttam ezt a 929-et a motorkiállítás Honda standján....