Egy haverral megyünk, szombaton /ha nem esik/. Ő Debrecenből jön így nehéz módosítani az időponton.
Meg nekem a láncszettet is ma holnap cserélik. Remélem minden oké lesz vele. Lehet az olajat is kicseréltetem
Sziasztok! IX. Mihálkovics/Ernő utcában egy mélygarázsban van egy citromsárga Honda (CRB600RR?) pályamotor "téliesítve", takarókkal. A gazdáját szeretném elérni, mint házbiz-tag. Ha valaki magáraismerne vagy ismerősen cseng a felállás, kérem csörögjön rám holnap a pannon-206-negyvenötharmincnégyen. A mocira raktam ki egy cetlit is. Köszönöm, Gesztelyi-Nagy Ádám
Sajnos tegnap este elvesztettünk egy motoros kollégát.... nyugodjon békében...
''Hétfő este 21 órakor Baja belterületén az 55-ös számú főút 102.600 méterénél egy 24 éves bajai férfi Honda CBR 900 RR típusú motorkerékpárjával lesodródott az útról a menetirány szerinti jobb oldali füves útpadkára, majd ott felborult. A baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.''
sziasztok urak , tegnap felujitottuk az 1000F-et ugyhogy gyakorlatilag teljesen kivül belül megujjult streetfigter végre elkészült. néhány kép a tegnapi állapotokról Brutális munkaóra Végre elkészült, és várja uj gazdáját.
Ez a Mátrában történt megígértem a szerencsétlenül járt motoros társunknak, hogy továbbítom a kérését. Az előzmény az hogy egy busz vagy teherautó végig ömlesztette az utat vastagon mindkét sávban olajjal.
FeMiXLacee
[1012] ma 13:29
Köszi nekem semmi sikerült úgy lerakni a motort is,hogy semmi baja sem lett viszont szemből jött egy kis busz na az sikeresen átment rajta. :-/ Totálos! Aki úgy járt mint én az vegye fel velem a kapcsolatot nem tudok beletörödeni,hogy a kpm csak úgy rázza a f...át az adófizetők pénzéből meg vigyül el mi még a balhét is.Nem lennék felháborodva,ha ökör módjára mentem volna,de így rettenetesen ideges vagyok.Főleg,hogy a kedves jardok is mindjárt azzal kezdték,hogy:"tudom én mi történt túldöntötted" igen valószínű mondom mikor még a cordura gatyám sem szakadt ki meg nem is csúsztam csak lehuppantam,minek döntöttem volna,ha nem kell?! Ezek is csak élősködnek az adófizetőkön!Köcsög rendörök belőlünk éltek ne minket cseszegessetek,hanem végezzétek azt amire felesküdtetek!A BŰNÜLDÖZÉSRE! Zs..ó bérencek!
Rápillantottam. Szerintem szét lehet szedni, de mivel ép az alja
csak a fogaskerekeket és a tetejét kicseréled és kész is. A motort
nem próbáltam ki remélem működik (holnap megnézem).
Ha érdekel 3000Ft-ért a Tiéd lehet. Sőtt, holnap
megyek este Gyöngyösre, ha kell elviszem...
Apropó, tuti, hogy a motor nem mükszik rendesen? Azon van egyedül
fém fogaskerék, az az ha valami szorul a szelepnél tuti ledarálja a
többi műanyag kereket így nem tud leégni és a nagy áttétel miatt
alig kell erőlködnie feltéve ha a bowden/szelep könnyen jár!
Voltam ma tesztmotorozáson kipróbálni az 1000rr-t. Ilyesmi mosoly ült ki az arcomra az első km-nél és még mindig tart.....
Elképesztő futómű! Valaki próbálta már?
Át van szakadva a membrán! Átengedi a benzint a szvákuum csőbe! Alapjáraton ezért 3 hengeres! Fordulaton már Ok csak feketén füstöl miatta! Ezáltal sok anyagot kap!
Ha esetleg valaki leszeretné cserélni a dobját, van neki egy ajánlatom.
Patika állapotú. Olyan mintha új lenne. Nagyon gyönyörűen szól. E jeles tehát a kutya nem köthet bele.
1-5-9-es óra állásnál vannak a csavarok 77-es átmérőn 60-as a bemenő nyílás.
Hétközben csak du 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Meg nekem a láncszettet is ma holnap cserélik. Remélem minden oké lesz vele. Lehet az olajat is kicseréltetem