Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

érdekelne 600RR-os 2006-2008-es eladó!

valaki tud ajánlani vmit?

Köszi

Cs.
igen-igen, az lesz, már korábbról tervezem :)
bal tükör után kajtatok még ezerrel...
és erősen gondolkodom, hogy megcsinálom elöl led-es idomindexesre, mert francnak van kedve ahhoz, hogy ezek a gyári kiálló izzós index szutykok törögessenek, az idomindex legalább benne marad, nem fog törni.
hátul pedig csinálok egy olyan konzolt, ami "adapteres" lesz, hogy pálya előtt könynen le tudjam csavarni a hátsó traktust, mert ugye a gyári leszereléséhez le kell venni a farokidomot is, hogy a csavarokhoz hozzá férj. igy annak helyére egy kis panelt csavaroznék, amibe menne bele még két csavar az idom alatt, hogy bontás nélkül pikk-pakk lekapható legyen.
pc40-hez amúgy milyen ellenállás kell a ledhez? azok a cuccok amiket pl az agomotors kinál megfelelőek lehetnek? nem nagy a kinálat, főleg nem, ha E betűsre, szabályosra szeretném megcsinálni..
passzol rá persze mivel ugyanaz a váz meg minden ugyanaz.

De azon nemfog csúszni max 1métert amíg szanaszét nem törik...

vegyél rá deknivédőt azon csúszhat
Nincs benne e betű , kicsit gyorsabban villog de nemvészes.
Ha kell 5 ért a tied, Üdv
ok, újabb próba:)
E szabványos a lámpa?
indexhez kell ellenállás?
ota5@freemail.hu
még egy kérdés:
a 2008-as pc40-re rápasszol 100%-ban a 2009-2010-es idzomzat? ugyanazok a felfogatási pontok? mert a 2009-es teli idomos oldalt, aztán gondolkodom rajta, hogy inkább azon csússzon ne, a generátor fedélen.. :)
haho, küldtem email, de visszadobta, nem jó a cím amit beírtál :)
ahoj!
ma sikeresen elment az eleje kecsóringen, kéne pár cucc :)
bal oldali tükör, bal kuplung kar, a váltókarnál az a függőleges aluminium pálcika, a hűtőnél pedig ahol a jobb oldalt az idom alatt a betőltö sapka van, van egy aluminium cső, hajlított, azt is megnyomtam picit, azt is cserélnem kell.
2008-as pc40 a bringa.
eléggé sos, mert így nem tudom használni :(
hátha van valakinek ilyen elfekvő cucc és meg tudunk állapodni :)
10e
Az a lámpa az ami az adatlapomon van a motoromon, de ha kell holnap este vagy vasárnap tudok képeket felrakni róla
Érdekel Persze!
Képet tudsz?
Nekem van egy hátsólámpám 6ezerért beépített indexes használt, ha érdekel jelezz!
Üdv Mindenkinek!
Pár dolog kéne 600rr pc37 05' höz!
Éspedig:
-jobb bal ram air összekötő cső
-műszerfal
-pályaidom szett
-tükrök párban
-hátsó lámpa
Volt egy kis bukfenc
várom az ajánlatokat vagy a segítséget és a tanácsokat is az ota5@freemail.hu
Engem érdekelne a hátsólámpa!
Mennyi lenne?
hy.
én most vettem 2007-hez...EBC új C-verziósat, nekem ezt dicsérték...10500ft egy párnak az ára.Tapolca Lakamoto
Sziasztok.

Keresnék 09es 600rr-hez power commandert. Használt is érdekelne.
Köszi
Sziasztok,
Első fékbetét garnitúra (gyári) kb mennyibe kerül, illetve hol a legolcsóbb? 2005-be kellene. Esetleg valami utángyártott jó ár/érték arányú betétet használ valaki?
Én is átgondoltam, ilyen megbizhatatlan sráccal nem szabad üzletelni
Hello

keresek komplett idomgarnitúrát lámpákkal cbr600rr-hez 2009-2011-ig

ajánlatokat emailben (racing@citromail.hu) küldjetek

üdv
Szia.

Már nem eladó, végiggondoltam és inkább megtartom magamnak egy "pótguminak"

Üdv: Norbi
Hello 30.000 km-nél egy 2007-2008 600RR-en mit kell cserélni ,mit ír a szervíz könyv? enyém sajna nincs meg
Postai Utánvéttel szoktam küldeni vagy 16-án fentleszek a h-ringen oda is feltudom vinni.átutatlással nem jó.
Küldj egy bankszámlaszámot legzepp@gmail.com-ra és küldheted a 180-as pirelli diablo supercorsa R17-es gumit!
Előre is köszi