Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Posta megoldható.

Üdv: Norbi
Képet tegyélmár fel légyszi.Posta megodható? volt-e sérülve a felni?
Sajnos nem tudok hozatni de az R17-nél van 25900- Z6 vagy Reensport 20990 ért .A vágott szlikért itt is fizetett egy srác 50bűntit te 10ért ocson megusztad.
Ezt fejtsds mér ki bővebben ...
Ne csak a külső kiegészítőket- ajándékokat nézd , hanem hogyan állnak az ügyfél mellé problémás eseteknél. Menyire korrektek az ügyféllel szemben és persze a szervizszolgáltatás milyen színvonalú. Fel vannak-e készülve mindenre. Én biztos nem vennék új motort, hanem használtat és válogatni is lehet. A Hondánál kifogsz egy olyat, akkor lesz@rnak garis időszakban és elküldenek melegebb éghajlatra.

Saját tapasztalat!
Légy elővigyázatos és jól fontold meg, mert a Hondánál vannak trükkös új motorok.
06-os 600RR-en nem tudja valaki, hogy hova kell kötni a fokozatkijelzőt és azt merre találom ahova kötni kell? Szervízcsatlakozó kilőve mert az csak 4vezetékes a fokozatkijelzőm meg 6.
SZiasztok!

Eladó Honda 600RR hátsó felnije. 42-es lánckerékkel és féktárcsával!

Ára 40.000 forint
Üdv: Norbi
Csak még azt tenném hozzá , hogy a kétbratyó , az télleg iszonytosat ordít ! Hangosabb mint az RS5 ... Én a motort már így vettem , hogy ez a dob rajta volt. Kb 5e-ig nagyon szépen dörög , de aztán elkezd megjönni a hangja . 10efölött pedig igencsak penget a kicsike Nekem nagyon bejön !
Szevasztok CBR-esek!
Lenne 1 kérdésem a nemrég 600RR-t (vagy blade-et) vásárlókhoz.. vagy bárkihez aki tudja.:)
Szóval böngésztem a Honda honlapján, és felfedeztem egy olyat, hogy a tavalyi szupersport modellek mellé nem csak árengedmény, hanem egy bizonyos "Sport csomag" is jár. Na az érdekelne, hogy mit takar ez a sport csomag.

Köszi előre a választ, szevasztok!
szevaa :) köszi ;)
Szevasz haver !
Tessék ... ez segít
Építő jelleggel mondtam. Sokan azzal foglalkoznak milyen sportdobot tegyenek fel, de bele se gondolnak, hogy egy idő után olyan süketek lesznek, mint a nagyágyúk. Ha meg füldugóban motorozol, úgyis alig hallod a gép duruzsolását.
kössz :D ezt is megjegyzem azért ;)
Szia!

Szerintem mindegy. Ha nem használsz füldugót előbb utóbb úgyis megsüketülsz.

Üdv
Norbi
sziasztok dobot szeretnék venni és Twobrother ill yoshimura rs5 ön gondolkozok, esetleg valami tapasztalat véleményetek lenne ami segítene a döntésembe?
Oké! Írj ha ráérsz, nekem hétfőtől-vasárnapig-ig bármikor jó, csak 2-3 nappal előbb kell tudnom.
Szia Fegyi! A Metzeler Roadtec Z6-nak egyszer kérdeztem tőled az első gumiát is, hát most már aktuálissá válik, mert kaptam egy 10.000-es csekket slick gumi miatt :( Van neked ilyenből még első gumid?Mennyiért? Köszi
Szia !
Mostanság nem lesz jó nekem ...sok a meló 5-6 napok 12ó-ban ... majd jelentkezek öregem Itt a számom: 30-340-44-26
Én is ennyi kilóméterrel vettem, de látszik azon hogy még a lánc nem kopottságán, gumikon, fékbetéteken, meg akkor már meglehet néznie a szerelőnek mondjuk az olajszürő(bár azt már cserélni kellett),légszőrő volt e már levéve meg hasonlókat, meg idomok voltak e leszedve ilyeneket.
Na sok sikert a motorhoz bármelyiket is veszed
EXNER...hát bazze :S szerelő is nézte aztmondja rendbe van :S !
Jobb oldalát Ő is látta h cserélték valami folytán ! Am ma fog menni vele próbakört a szerelőm aki amugy jó szóval nem tudom... :S !
Ezt már én is kinéztem magamnak egyszer, de felejtős. Fel is hívtam az ürgét, nagyon valószínű, h. pályagép volt. Kértem képeket is róla tükrök, indexek le voltak zúzva, mindkét oldala a blokknak nyúzott a tipikus bukta helyeken, és akkor azt mondja, h. csak ritkán volt használva ezért ennyi a km.

Én tényleg ritkán motorozok sajnos, de így is összeszedtem csak idén már 2000 km-et, uh. tuti nem valós.

Mindegy azóta vettem egy másik RR-t 2005-ből

Szerintem nézz mást és ha lehet 2005-06-ost minimum: fordított teló, radiális fék.
Valakinek? kis alku belefér

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Ennyi idősen ennyi km-el szerintem nem valós. Gyakorlatilag egy szezont sem ment a gép akkor.. Ettől persze még lehet jó, az ára vonzó!
Szia! Nem árt azért, ha látsz is vmit. Nekem a GE Megalight Ultra +90 eddig bevált, láthatóan több fényt produkál.