Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is jan. 2-án hoztam haza anno a Baby-t..
gratulálok nektek, vigyázzatok magatokra!
Sziasztok.
A tegnapi nap én is 600rr tulajdonos lettem és ha nem bánjátok néha felkereslek benneteket különböző kérdésekkel. Még igazán nem tudtam kipróbálni mivel nagyon hideg van de az a pár kilóméter alatt míg hazahoztam nagyon tetszett! Elötte Hayabusám volt az egy kicsit más világ / másvilág / de ezentúl megpróbálok evilági életet élni.
Tisztelet minden 600as Cbr tulajdonosnak. nekem is sikerült végre a kategóriaváltás
BUÉK és egy motorozásban gazdag újévet :)
Sziasztok, ha valaki esetleg hianyban szenvedne 2005-06 gyari dobbol... :)
na nem kell rögtön arcoskodni....amit meg mondtam továbbra is fenn tartom, nekem is van nem egy nő barátom de attól még , hogy barátaim, nem beszélek tapló módón velük..
na de zárjuk le nem akarok vitát nyirni meg tovább offolni
..csak úgy, mint te.. ezért ilyen kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.. ..és ártatlanul tiszta!
üzenőfalra sasolj bazdmeg!
ilyen 8óra körül kéne menni, akkor még vannak ott páran
Édesanyám is, de senki sem hiszi el, mert 3 fia van!
Mehetek! Mikor mentek, mert olvastam, hogy Rocky-t is kérdezted!
Akarsz róla bezélni?
NEm, Ő szűz...!

Nem jössz ki ma a Lurdy-ba dumálni?
Zseby!

Kiváncsiságbol, neked nem oroszlán vagy bak a horoszkopod?
..majd a terápián megbeszéljük..
Jah, így már értem...
És kérlek ne haragudj, hogy ilyen csúnyán beszéltem veled, sajnálom, nem akartam, bocsáss meg, nem tudom mi történhetett!
ezer éve? ..egész jól bírom..
allroundert ne bántsd, jó gyerek.. tényleg nem tudhatta, hogy szerelmes vagy belém , de ő legalább úriember, nem úgy, mint te..
én meg bevonzom a hülyéket..
Na, ügyeletes Clint Eastwood!
Ülj le a helyedre, egyes - folytasd a legózást!
Ezer éve ismerem Zsebyt, úgyhogy majd akkor bele vau-vau ha tudod miről van szó és tudod miért írtam neki azt amit...!
"Mivel az olvasás nem köt le, ezért fejleszteni se tudom magam. "

ezzel csak azt bizonygatod h nem beteg vagy hanem lusta. konnyu ilyen betegsegek moge bujni ahelyettt h tennel ellene.
Szerintem az érettségi sulifüggő, vannak , olyan iskolák, ahol nagyon lazán veszik a dolgot, de vannak olyanok is ahol keményebb a helyzet. Éna magam részéről tanultam rá elég sokat, nem is lett csupa kettes. Ha csak az a célod, hogy meglegyen akkor valóban jó a 2-es is, de később lehet, hogy megbánod. Én sem bántam meg, mivel érettségi után 4 évvel kitaláltam, hogy jó lenne egy főiskola, és a felvételnél azért elég hasznosak voltak a jegyek. Szerintem megéri, ha nem kettes lesz, mert előfordulhat, hogy 10-15 év múlva is hasznátveszed a dolognak!
Én nem azért írtam az egészet, hogy kioktasalak és fejet hajcs elöttem, hanem mert én nem rég érettségiztem és tuddom mi volt az érettségin!
A saját tapasztalataimat írtam csak le!
De ne is folytasuk, mert egyrészt semi értelme a mássik, hogy ez egy CBR600RR topic!
Szóval az én részemröl ne haragudj csak szimplán szarul esik amikor így leugatják az embert, amikor az a mássiknak jóíndulatal akkarja elmondani a tapasztalatait!
Hát ha jól nem is de akkor annyi elég volt. Köcce.
Nem hiszem, hogy itt bárki is kinevette volna diszlexiája miatt.