Veled vagyok tesó. Amúgy diszlexia Amúgy sokak szerint én is az vagyok, helyesírásom egyenlő egy óvodással, és az a legborzasztóbb hogy mások nevetnek hogy mennyire szánalmas. Én néha külön írom a szavakat, kihagyok betűket, nem rakok vesszőket. Sajnos ilyen vagyok. Mivel az olvasás nem köt le, ezért fejleszteni se tudom magam. De belegondolok így jó nekem, mert a nehezebb tantárgyak mint a közgáz, matematika azok lazán mennek és ott meg én röhöghetek, hogy egy kurva logaritmusos egyenletet nem tud megoldani. Amúgy meg ha más kinevet nevesd ki te is. Biztos van olyan dolog amibe ezerszer jobb vagy mint az illető.
Szerintem legyen kötelező beírni az adatlapra, hogy mikor vizsgázott utoljára bármiből is. Felállíthatnánk egy vizsgálóbizottságot is akik eldöntik, hogy ki adhat tanácsot milyen kérdésekben. Egyébként a Firefoxhoz van helyesírás ellenőrző program. Marha nehéz lehet megtalálni.
..hagyjuk már, mert a sértettséged kezd átmenni egy értelmetlen vagdalkozásba, én meg ebben nem leszek neked partner, mert jobban szeretem, ha vannak érvek is a mondandó mögött..
..nem mondtam, hogy mindent jobban tudok, és nem kötelességem tuningnak tanácsot adni.. de hülyeségeket se fogok írni neki...
..és igazad van: nem mostanában érettségiztem, és nem is mostanában tettem le a nyelvvizsgáimat, no meg nem is mostanság diplomáztam le... így aztán TE tudod, miről beszélsz, ÉN nem.. fejet is hajtok..
Tudod Zseby kritizálni valahogy mindig könnyebb mint másnak tanácsot adni és láttom te sem csinálod máskép!
Szóval ha te mindenkinél mindent jobban tudsz légyszíves adj te tanácsot tuningnak, bár te se mostanában érettségiztél szerintem!
mint írtam, ne vedd személyeskedésnek, mert az érettségiről általában véve volt szó, és én elsősorban erről fejtettem ki a véleményem... a betegség nyilván egy másik tészta! ..nem téged kritizáltalak, hanem azt, amit írtál.. és tartalmilag akkor sem állja meg a helyét, helyesírástól függetlenül sem..
..ha hasznos tanácsot nem tudsz adni egy olyannak, aki még a vizsga előtt áll, akkor inkább ne adj semmilyet, de a linkségre nem hiszem, hogy bíztatni kéne..
Ja a mássik: Én nem azt írtam tuningnak, hogy egyáltalán ne tanuljon, hanem, hogy készüljön, de féljen töle!
De ha neked ez másként ment át arrol nem én tehetek!
Elöző napokon még én is este 11-ig tételeztem egész nap!
Kedves Zseby! (aki nem adna a kezembe érettségit!)
A helyesírásomrol csak annyit, hogy diszlexiás és diszkgráfiás(ezt nem biztos, hogy így kell írni) is vagyok!
Így én pl: A szóbeli vízsgán kettő tételt huztam magyar és iradolam tantárgyakbol és írásbelit meg így megusztam, illetve nem is kellett nézniük a helyesírásomat!
Ne firtasuk szerintem, hogy ki milyen jó tanuló és milyen helyesíró!
Ezzek miatt így is eleget kaptam az életöl és jelenleg is tanulok Környezetvédelmi és vízgazdálkodási technikusnak!
Szóval légyszíves fogad el ezt és ne kritizáljuk mássokat, ha nem tudsz semit sem az illetöröl!
Köszönöm, most keltem egy 10 perce, de már szarul kezdödöt a napom!
Amúgy 2007.jan.16-ról van egy bírságom. Elkapott a rendőrbácsi Tata irányában valami faluban. 63-al mentem az 50 helyett. Kemény 5000Ft-ot kellett befizetnem az államkincstárba. Szóval akkor valami 15 fok és verőfényes napsütés volt. (Hazafelé az M1-en jöttem top speedel ).
Pontosan. Töri előtt összevizeltem magam a félelemtől mert még a tételek címét sem tudtam. Egyszerűen nem jutott idő a törire. Hitler hatalomra jutása? 4-es. De a 25-ből még talán 3 tételt tudtam volna 2-re. Szóval tanulj mint a güzü mert a húzás előtti zsibbadás annál enyhébb minél többet tudsz.(Én konkrétan nem éreztem a kezeimet. )
érettségi?
..én ilyen helyesírással biztos nem adtam volna bizonyítványt a kezedbe... nem azért, mert ez lenne a vesszőparipám, hanem azért, mert nem létező szavakat kreálsz, és irreális hibákat vétesz...
..bocs, nem személyeskedés, csak én ilyenkor kicsit el szoktam keseredni, hogy az érettséginek semmi jelentősége sincs már.. ..tartalmilag már nem is kommentálom, amit írtál..
tuning! ..egy dolgot ne felejts el: ekkora állatságokat az ír, aki már túl van rajta! ..biztos lehetsz benne, hogy előtte az összes "laza gyerek" véresre rágta az öklét, és tele volt a pelusa, magolt, mint vadállat! ..szóval ne vedd félvállról..
Hát de melyik hülye pályázik a 2-esre... Nem bírom épp ésszel felfogni, hogy miért nem tanul mikor más dolga ugy sincs. Amúgy nehéz lesz az érettségi sokat kell rá tanulni, persze ki milyen iskolába akar menni.
Hát én is most csinálom a kocsi jogsit, már mult évben vezettem is egyett, de nem nekem való a kocsi!
Unalmas vezetni!
Majd most januárban folytatom aztán legkésöbb februárban tul is leszek rajta remélem. de aztán ha jön a jó idő vissza nyeregbe!
Az érettségi?
ja nekem nem rég volt, hát mit mondjak szar!
Ahelyett, hogy legalább egy csinos fiatal vízsga felelös nőt küldtek volna jött egy 60-70 éves szivirtyó aki mindenbe belekötött!
Amugy nem kell tul lihegni a dolgot, ha írásbelin átmész a szóbelin is átrugdosnak csak mondj valamit a témával kapcsolatban!
Egyik osztály társam semit sem készült szóbelire sem(írásbeli valahogy sikkerült 2-sre neki mindegyik, bár mondta, hogy volt bele írva még és nagyon hasonlitott annak a tanár írására aki ép azt a tantárgyat tanitotta!)
A lényeg, hogy szóbelin is hebeget-habogot minden hűlyeséget, a tanárok meg nem akkarták szívatni, meg látni a gyereket következő tanévben így persze átrugdosták!
A lényeg, hogy azért készüly, de nem kell tul lihegni a dolgot!
És légy magabiztos, mert ha hűlyeséget is mondasz szóbelin és nem szolnak a tanárok akkor is folytasd, mert ott folyamatosan beszélni kell és kész!
azért kocsikázok :D
mire jó idő lesz pedig már kamionozok március elején
aztán most kicsit jó h nem tudok motorozni mert több idő van csajozni meg a költségvetés is jobb a kaszámba tavasszal meg mikor szép idő lesz nem motorozhatok mert tanulhatok az érettségire :S
télleg te nem rég vizsgáztál ? milyen volt ?
Hát én tavaly február közepén megtanultam, hogy amig az aszfalt hiddeg és a gumik addig nem is indulok el, nehogy mégegyszer egy barkaszos bekanyarodjon elöttem, én meg egy villanyoszlop tövébben ébredjek félig a motor alatt!
Nem ajánlom senkinek!
..nem mondtam, hogy mindent jobban tudok, és nem kötelességem tuningnak tanácsot adni.. de hülyeségeket se fogok írni neki...
..és igazad van: nem mostanában érettségiztem, és nem is mostanában tettem le a nyelvvizsgáimat, no meg nem is mostanság diplomáztam le... így aztán TE tudod, miről beszélsz, ÉN nem.. fejet is hajtok..
Szóval ha te mindenkinél mindent jobban tudsz légyszíves adj te tanácsot tuningnak, bár te se mostanában érettségiztél szerintem!
Nézd meg,hogy mit szereztem és itélkezz:12831
Nem is értelek Zseby!
A suliban meg a motorokat tárgyalják
..ha hasznos tanácsot nem tudsz adni egy olyannak, aki még a vizsga előtt áll, akkor inkább ne adj semmilyet, de a linkségre nem hiszem, hogy bíztatni kéne..
Ja a mássik: Én nem azt írtam tuningnak, hogy egyáltalán ne tanuljon, hanem, hogy készüljön, de féljen töle!
De ha neked ez másként ment át arrol nem én tehetek!
Elöző napokon még én is este 11-ig tételeztem egész nap!
A helyesírásomrol csak annyit, hogy diszlexiás és diszkgráfiás(ezt nem biztos, hogy így kell írni) is vagyok!
Így én pl: A szóbeli vízsgán kettő tételt huztam magyar és iradolam tantárgyakbol és írásbelit meg így megusztam, illetve nem is kellett nézniük a helyesírásomat!
Ne firtasuk szerintem, hogy ki milyen jó tanuló és milyen helyesíró!
Ezzek miatt így is eleget kaptam az életöl és jelenleg is tanulok Környezetvédelmi és vízgazdálkodási technikusnak!
Szóval légyszíves fogad el ezt és ne kritizáljuk mássokat, ha nem tudsz semit sem az illetöröl!
Köszönöm, most keltem egy 10 perce, de már szarul kezdödöt a napom!
..én ilyen helyesírással biztos nem adtam volna bizonyítványt a kezedbe... nem azért, mert ez lenne a vesszőparipám, hanem azért, mert nem létező szavakat kreálsz, és irreális hibákat vétesz...
..bocs, nem személyeskedés, csak én ilyenkor kicsit el szoktam keseredni, hogy az érettséginek semmi jelentősége sincs már.. ..tartalmilag már nem is kommentálom, amit írtál..
tuning! ..egy dolgot ne felejts el: ekkora állatságokat az ír, aki már túl van rajta! ..biztos lehetsz benne, hogy előtte az összes "laza gyerek" véresre rágta az öklét, és tele volt a pelusa, magolt, mint vadállat! ..szóval ne vedd félvállról..
Csáó!
Unalmas vezetni!
Majd most januárban folytatom aztán legkésöbb februárban tul is leszek rajta remélem. de aztán ha jön a jó idő vissza nyeregbe!
Az érettségi?
ja nekem nem rég volt, hát mit mondjak szar!
Ahelyett, hogy legalább egy csinos fiatal vízsga felelös nőt küldtek volna jött egy 60-70 éves szivirtyó aki mindenbe belekötött!
Amugy nem kell tul lihegni a dolgot, ha írásbelin átmész a szóbelin is átrugdosnak csak mondj valamit a témával kapcsolatban!
Egyik osztály társam semit sem készült szóbelire sem(írásbeli valahogy sikkerült 2-sre neki mindegyik, bár mondta, hogy volt bele írva még és nagyon hasonlitott annak a tanár írására aki ép azt a tantárgyat tanitotta!)
A lényeg, hogy szóbelin is hebeget-habogot minden hűlyeséget, a tanárok meg nem akkarták szívatni, meg látni a gyereket következő tanévben így persze átrugdosták!
A lényeg, hogy azért készüly, de nem kell tul lihegni a dolgot!
És légy magabiztos, mert ha hűlyeséget is mondasz szóbelin és nem szolnak a tanárok akkor is folytasd, mert ott folyamatosan beszélni kell és kész!
mire jó idő lesz pedig már kamionozok március elején
aztán most kicsit jó h nem tudok motorozni mert több idő van csajozni meg a költségvetés is jobb a kaszámba tavasszal meg mikor szép idő lesz nem motorozhatok mert tanulhatok az érettségire :S
télleg te nem rég vizsgáztál ? milyen volt ?
Nem ajánlom senkinek!
csak aztán ajó isten adjon a 200hoz jó időt
láttam én már olyat hogy még február végén 2-3 fok volt :S