Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Valószínűleg nekem is haldoklik a láncfeszítőm, mivel 5-6e. körül muzsikál. Viszont nekem motorféknél is hallani valamilyen csörgést, szerintetek azért is a megfáradt feszítő lehet a hibás, vagy valami egészen más?
Mivv Suono db-killer nélkül... :)
Szép hangja van a gépnek. Milyen kipufogó van rajta?
Anno (2010) én itt vettem ennyiért: www.motordiszkont.hu 15.855,- Ft, a tömítés nemtom benne volt-e. Kb. 2-3 hét alatt jött meg. A hondásoknál drágább volt akkoriban.
http://videobam.com/uzSBn

ÍTudom tudom hülyegyerek miegymás de gondoltam megosztom veletek. így szól az én gépem...
Saccra 25-30 rugó lehet.
Szerintem kivesz-betesz meló plusz a műanyagok.
és az milyen tétel? :) akár házilag is kivitelezhető ? :O
Csak a feszítőt cseréld és a tömítést.
Szasztok. Beraktama gépet a fűtött garázsba és hát megállapítottam hogy aktuális a vezérműlánc feszítő csere... Azt lánccal együtt cseréljük ugye? 34-35e km van a gépben. És mekkora anyagi érvágás lesz ez nekem kb? jah és ha meg tudom oldani töltök fel bónusz hülyegyerek videót a gépemről :)
Sziasztok....szükségem lenne 1 cbr 600 f3-as benzincsapra,ha valakinek van vagy tud az szóljon már
Hihi....de jót nevettem ahogy egyesek kipörögtek...ott a mosoly a mondatom végén.....tudom mennyire szeretitek ezt a témát, ezért dobtam oda a végére...mindegy, nem jött át :XD

Ha annyira lényeg lenne 1-2 liter többlet, valószínű nem gondolkoznék a nagyobbra cserélésen!
Én anno vaterán vettem, néz körbe ott.
Sziasztok !

Vkinek volna-e eladó doboztartója F4i-re ?
Az nem valami jó ha a szobában van meleg helyen ha hűvös fagymentes helyen tárolod és rendszeresen töltöd, havonta legalább egyszer akkor akár meg is hosszabbíthatod az akku élettartamát. Meleg helyen nagyobb az akku önkisülése!
Sziasztok!
Valaki használt F2-es Cbr-be K&N légszűrőt?Nyitott dob van a gépemen.Tapasztalatokat szeretnék róla kérni.
Osztakkor kijon hogy ot rugoval tobb mint a havernak akkor visszamond egy uszkve hatvan rugora saccolt haromnapost?
Ha ennyire kicentizi tenyleg ne induljon.Egy varatlan dolog tobbe van.
De meg tudod sérteni.
Az kizárt dolog mert nem tudom
Rég járt erre Pityu, biztos p@raszt voltál vele.
Tavaly voltak társaim Erdélyben.
2000km körül mentek.
szerintem tervezésnél nem mind1, hogy mennyit eszik a gép.
---

Ha a motorvásárlást nézzük akkor a fogyasztás szinte a legutolsó a sorban.

Viszont ha azt nézem, hogy van egy X ft-os keretem egy hónapra motorozni akkor a fogyasztás is szempont lesz.

Volt barátom akinek 10et evett a gépe. Mi mentünk mint a világtalan. Egy darabig ő is jött. Aztán elfogyott a lóvé és nem tudott jönni.

viszont ezen kár is időzni. Pityu majd kiszámolja nekünk
Igazabol a turas is szarik ra.
Aki szaz km en parazik 4-600 forinton nem indul el 2-3 ezer km re.
Otthon marad kapalni a kiskertet.
Szerintem egy motor vásárlásánál nem a fogyasztás a mérvadó.

De azért igenis számít. Főleg aki túrázni veszi.
Hiszen nem mind1, hogy 7literből meg el vagy 5literből.

Aki meg rövidtávra őrültködni veszi annak több mind1, hogy 7liter vagy 10. Heti 1x megy vele 100km-t.

Hayabusás barátom is elég baráti fogyasztással eljár. Nyilván több mint az enyém, de nagyobb az élmény is. Viszont mikor mondja, hogy 60 a teljesítményadó akkor mondom, hogy ne ez nem nekem való.
Ennek a számolásnak akkor van jelentősége mikor Elzúgtam Salzburg irányába a többiek meg le jobbra berchtesgaden felé.Mire észrevettem lett egy 15-20 perces túlfutásom.
Na akkor kezdtem picit gondolkodóba esni 270 Km-nél hogy holarákban fogok én tankolni.
Na GPS kiötli hogy lenn berchtesgaden-ben van kút.
Megállok és zárva.
Tovább a Rosenfeld strasse irányába mert telefonon vszóltak hogy ejj mennyek má arra.
És még mindag nuku benya.
Végül 290-nél tankolás.A szokásos 230-250 helyett.

Na ilyenkor számolgatok.
Tolom,nem tolom.
En se szamolgatom a forintjaimat a kuton, de bevallom megneztem mit irnak a VFR fogyasztasara. Ez sajat magunk megnyugtatasara kell.
Ha picit visszafogom magam akkor szoktam realizálni 5 litert 100-on.
Ha kicsit tempósabb túrással számolok akkor 6 liter.
Ha ingázom 10 Km-en és elalszom így Kb tőgázzal átlag 170-180-al sietek be melózni felugrik 7 literre.

Szóval annyira nem mozgat a fogyasztás.Kocsival 6-7 literrel járok és avval legalább betartom hellyel-közzel a kresz szabályokat.

A túra a mérvadó.Most spec olyan kellemesen gyors 120-as átlaggal számolva 6 liter az nem olyan vészes.