Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megpróbálom
Az olajnak fogynia kell. Kell a lóvé mert csóró vagyok.

autógumi is van már ha esetleg valakinek kéne
Szia! Nekem K&N van a mociban,kicsit jobban harap,ennyit venni észre,de 1 levegőszűrőtől és 1 nyitott dobtól ne várj sokat.:)
A kurva életbe, ne vedd már el a kedvünket, nem fog az olaj fogyni nálad.
Hu azonnal bezártam amint megjelent a kép, azért kiírhattad volna hogy csak erős idegzetűeknek
Nem tudnád törölni?
Szinkod alapjan szokas jol kikeverni.
Matrica meg ha nem akarsz jarkalni ebay.
Mintavetel nelkul szerintem csak a Honda szalonokon keresztul fogsz tudni szereni. Ami nem lesz olcso, anno en is vettem egy kb. 3 tenyernyi matricat 12e ft-ert.
Igazad van csak most sajna nincs túl sok időm erre, még marticát sem találok amit itt át tudnék venni, csak olyan van hogy vigyem el a motort és leveszik a mintát...

Amúgy az 1000km sajna túl kevés

Nem tudtok matricást akitől meg tudnám rendelni a szükséges matricákat?
Viccet felre teve, szerintem csinlatasd meg, mert kulonben durva alkudozas lesz, kezdik, hogy tel van, na meg kolteni is kell ra, mert karcos. Legalabbis en igy csinalnam a masik oldalrol.
En is orzom neked, mig vissza nem tersz, megigerem, hogy havi egy ezrest mindig beleteszek neked. :) Neked jo, mert nem porosodik, jo kezekben lesz a geped, nekem meg nem kell ujat vennem, igy mindenki jol jar. :)
Inkabb csak emailt irok........az sms draga kulfoldre.
Micsoda önfeláldozás
Ok megbeszélhetjük, majd szólj mindig ha kifigyott a tank, küldök pénzt a benyára
Ha mindegy az jó.
Estleg elhozod nekem és néha kikormolom.
Tárolni tudom sokáig.
Nem sürgős, ha az általam kitalált minimál áron nem megy el, akkor marad :)
Mivel kihasználatlan lenne, ezért adnám el ha lenne vevő rá akkor viheti. Ha tavaszig meg nem megy el, akkor megtartom
Ha nem mész le kutyába az árral nem hinném hogy időre eladod.
Általában ami sürgős azt kihasználják.
Ha meg nem mert van még egy éved árulhatod nyugodtan.
Küldtem

Nem akarnám másra hagyni az eladást, ráadásul ők nem a fővárosban élnek.

Ez pedig pont a helyzet kihasználásáról szól, én is így vettem. A régi tulaj szintén külfödre (csak ő távolkeletre) dobbantott, árulta a család 4 motorját, 2 autóját meg a házat is. Amikor kimentem hozzá decemberben hogy megnezzem a motort, mutatta a garázst ahol állt. Stabil 15 fok :) Nem melegitette elő a motort, full hidegen is pöccre indult. Na innen tudtam (meg ahogy beszélgettem vele), hogy ezt vétek nem megvenni.

Szóval tegyél ajánlatot arra amit írtam aztán meglátjuk
2004-es CBR 600 F4i, 56e km van most kb benne
Korábban végig fűtött garázsban állt, január óta pedig itt lenn nálunk a teremgarázsban ahol mindig 0 fok fölött van a hőmérséklet
Honda szervizben szervizelt volt 46e km-ig, én meg a Yamaha World-ben csináltattam a nagyszevizt
Amit kapott 50e km-nél:
Új lánc és lánkkerekek
Új akksi
Új vezérműláncfeszítő
Új gumik: Michelin Pilot Power 2CT
Új légszűrő
Fékolaj is cserélve
Motul 5100 10W40 olaj
LED-es első és hátsó index

+extrák:
Kormányfűtés
Túra plexi
Leovince sportkipuff (nem túl hangos, éppen elég, durvaszépen szól)
Fokozatkijelző

Egy rohadék kutya kifutott elém augusztusban, így eldőltem vele jobbra kb 10km/h sebességgel, a jobb idom így le lett húzva sajna + a fékpedál taposórésze behajlott. Szerencsére mechanikai részek épek maradtak, azóta sem tapasztaltam semmi hibát (szépen megy óra szerint akár 240-nel is - többet nem mertem még)

A vassal idén több, mint 7e km-t mentem, nagyon kezes de ugyanakkor gyors gép. Szelephézagok szervizkor ellenőrizve voltak (gyári értéken volt mind).
A hibák festése + matrica kb 100e Ft lenne, így vagy megcsináltatom, vagy ennyivel olcsóbban adom.
A motorja (Honda ugye) pöccre indul és nagyon szépen jár, valtó is pöpec. Melegítés nélkül sohasem volt használva.
780-ért fogom hirdetni, ha rendberakom 870ért
Dobj már egy ajánlatot emailen.

Én csak alkalmi áron venném meg :-)

nem akarom kihasználni a helyzetet. Szerintem jobban jársz ha hazaviszed és szülő vagy tesó árulgatja.

Esetleg kivárni tavasz elejét.

Mi az évjárat, típus? (lassan ezt tudnom kéne)
Maradok cégen belül csak Németországba megyek. Egyenlőre nem lesz fix helyem így jövőre max nyár végén tudnék majd motorra ülni. Nincs szívem itthagyni letakarva valami garázsban, ez egy pöpec motor, nem arra való hogy porosodjon, inkább eladom hogy más is élvezze.
Az ár baráti ha tényleg érdekel és ismerősnek is szivesen/bátran eladnám mivel nagyon ott van a gép és nincs mit takargatni.
Na meg jó cuccok lettek felhasználva hozzá, hála a beszerzési forrásnak ;)
mélyen ár alatt átveszem (tényleg)

amcsiba mész?

De annál a bizonyos cégnél valami vezető féle vagy nem? Nem jött be a dolog?
Helló srácok!

Sajna a sok elfoglaltság miatt egy ideje nem jártam erre, minden oké veletek?
Nálam úgy néz ki van újdonság bőven, úgy néz ki hogy elhagyom az országot. Sokat gondolkodtam a dolgon és arra jutottam, hogy szeretett motoromat inkább eladom itthon és majd ha ott minden lehetőségem meglesz (lakás, garázs) akkor veszek ott majd egy újat.
Szóval eladnám a vasat csak a kérdés, hogy tegyem rendbe a balesetem külsérelmi nyomait vagy annyival olcsóbban adjam el.
Még idén jó lenne eladni, nem tudtok valakit aki 600F-et keres?
Illetve BPen hol tudnék jó áron matricákat venni a fényezéshez?
Előre is köszi a válaszokat!
Ha valakit érdekel a vas, keressen az emailcímemen
hatesz79@yahoo.com
Szerintem igen.