Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit lehet szólni.Nem túl szép de jó.
És új.
Tehát nem olcsó.
Én szóhoz se jutok. Nem is láttam még.

Egyébként a F4i-be milyen gyertya kell?
Milyen olaj?
Melyik a legjobb gumi ami tapad, nem fogy, olcsó?

Mik szoktak még lenni?
Uj Vstromhoz mit szoltok? Tudom nem Honda.
30e van a motorban vagy a feszítőben valahol azt olvastam ha 20e-t kibír az már jó nekem most van a motorban 53e a 2. feszítő van benn az előző gazdája cserélt benn meg én egyszer 38e-nél még bírja!
Szia !

Nincs sok benne elvileg 30.000 km....
De melyik kereskedés ? Csak gyári van ?
2 napja keresgélek de én vhogy nem találok....használtat meg nem akarok belerakni.
hozzáteszem, hogy megbeszéltük, hogy 10:30kor találkozunk Dunaújvárosban. Tökre siettem, hogy odaérjek.
11kor hívtam, hogy 5perc és elmentem. Persze odaért.
Ami még érdekel, hogy több fényképet csinált a motortérről, kocsi belsejéről mint magáról a sérülésről.
szívesen megkínáltam volna egy "oldalassal"
Hmmmmm......
Ez a világ már csak ilyen.Nem idealistáknak való.
A büdös kis g_ci az anyjának is így vette volna fel a kárt? Meg kellett volna kérdezni, hogy "nem e lehetne e?", jól felvenni videóra és bemenni vele a rendőrségre. Biztosan azt várta, hogy megkínáljátok. Jól tetted, hogy nem hagytad magad!
Nekünk nyáron volt egy olyan, hogy nekünk tolatott egy barom oldalról.
Hátsó lökhárító sérült. Letörtek a rögzítő fülek meg ugye összebaszta a festést.

Jött a kárfelvevő. Pont nem volt fater így én mutattam meg neki. Azt mondja, hogy 10ezer sima polír. Mondom anyád. Fél óra harc volt, hogy nézd már meg, hogy letörtek a fülek és lóg meg eláll. Erősködött, hogy csak kiakadt. Mondtam neki, hogy akkor rakja vissza. Persze nem ment.

Akkor a papírra azt írta, hogy fényezésben felszíni karcok vannak.
Úgyhogy írattam vele újat. Mert ugye a műanyag is horzsolódott.

Ugye akkor pár napra rá vagy hétre kiszámolt egy bizonyos összeget amit ha elfogadunk akkor kifizetik ha nem akkor vigyünk számlát és azt fizetik.

Mi elfogadtuk a kiszámolt összeget minden oké. Telik nagyon az idő bement fater, hogy mi a fasz van már. Aztán mondták, hogy mégis kell számla és csak akkor fizetnek.

Persze van róla számla így vittük, de azóta se fizettek pedig a másik fél elismerte a hibáját és ahogy nézem mindjárt December van.

A lényeg a lényeg, hogy ő a szolgáltató, te vagy az ügyfél.
A szolgáltató az ügyfélből él. Tehát szerintem csapj az asztalra. Tegyél panaszt stb. Azt szoktam mondani, hogy ne hagyd, hogy a szádba szarjanak :-)

Több sztorit nem írok, de ebben a korrupt országban meg kell kínálni a kárszakértőt, hogy jól fogjon a tolla.

Heti szinten olyan visszaélésekkel találkozok, hogy komolyan bicskanyitogató, hogy mi megy ebben az országban.

Na még 1 sztori
Megpályáztunk egy melót. Egész évre szóló. nagy volumenű biznisz.
Pályáztunk majd volt egy nem hivatalos találkozó ami arról volt szó, hogy megjelölt összegből mennyit fog zsebbe kapni az ember annak érdekében, hogy mi nyerjünk.

Másik fuvarozó cég. Itt maga a droid fuvarszervező a geci.
Elküldi a megbízást majd felhív, hogy 50eurót utaljunk neki különben visszamondja a melót és másnak adja.
Egyébként egy piacvezető, kibaszott nagy cég. 2x szopattak így be.
Azóta ha ők hívnak akkor felveszem a beszélgetést :-) 3 embert már kirúgtak a közbenjárásom miatt.

Tudnék nagyon sokat mesélni...
És akkor mi folyhat állami szinten. mennyit mutyiznak el. Adják a havernak a közbeszerzéseket.

Nektek van ilyen sztoritok?
Veszel egy feszítőt valamelyik kereskedésben 23-25 e ft-ért, és berakod, vagy berakatod, aztán gyí. Ha sok a km, lehet láncot is cserélnék, mondjuk 60-70000 km környékén.
Nem szereted a lecsót?
Írj egy emilt a címemre, és küldök képeket, meg leírást. Ha szépen megkérsz, csinálok egy vidit is a hangjáról.
Sziasztok !
CBR600Fi-n a megszokott vezérműlánc problémával szembesültem.
Esetleg tudnátok segíteni hogy merre érdeklődjek ( bejáratott helyekre gondolok reális áron ) ?
Esetleg volna-e vkinek sportpuffja eladó ?

Üdv és köszönöm előre is !
Legalább nem ringatott álomba.....
Hümmm...Szerencsémre nemvolt még és remélem nem is lesz szükségem több ilyen herce hurcára de én naív azt hittem,h a kötelező biztosítás lényege az és azért kötelező,hogy senki ne szenvedjen más hibájából kifolyólag anyagi kárt és értemén ,hogya lehető leg olcsóbban akarja megoldani a biztosító de elvártam volna,hogy ne azzal indítson a kárbecslő,hogy ezért meg azért nem fogok sok pénzt kapni,amikor mindösszesen a tényleges káromat akarom megcsináltatni semmi mismásolás...
Őket érdemes felhívnod:
http://www.sugomotor.hu/alkatr...
Háááááátttt..... én úgy tudom, hogy a balesetet megelőző állapot helyreállítását fedezi a biztosító, és ezt lehetőleg a legolcsóbban megvalósítható módon...
Üdv mindenkinek!Olyan problémám van,hogy történt még júniusban 1 aprócska csattanás amiben a motorom bal első orr idomja sérült...rendőrségi eljárás stb...stb a lényeg h ma jött a kárbecslő aki azonnal javíttatni akarta de mondtam neki h nyet semmi javítás csere lesz...erre közölte velem,hogy rendben de kizárólag bontottat vehetek rá illetve az új idomár 50%-át fizetik maximum...Na most kinek mi a tapasztalata mennyire reális eljárás ez amikor teljesen vétlen voltam?Meg ha tud valaki esetleg bontót ahol találhatok idomot akkor legyen szíves le firkantani ide, (f2)...kösz
Ja.
én csak imitálom
De nagy itt a csend. Zoli32, bury nem ám dolgoztok!?
vákum csomagolt ! csak poén volt !
Csatlakozom, az előttem szólókhoz....
lehet, hogy juttatott be valami védőgázt is.
Nálunk úgy volt, hogy "beköltözött" egy szerviz udvarába a kocsijával.

Gondolom kellett szerződés, hogy csinálhassa, de maszekol még :-)

mondjuk én úgy mentem hozzá lejárt műszakival, kivonatva :-)
igaz akkor nyár volt