Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem volt egy használt pokrócod, hogy azzal takard le? Majd jól berozsdásodik a fólia alatt, no meg remélem az akkut legalább kivetted?
Csak azért kérdezem, mert a kereső pár helyen azt írja, hogy a mobil eredetiségvizsgálat 2013-ban megszünt.
http://eredetisegvizsgalat.gep...
Van! Haverom úgy adta el a motorját igaz ugyanabban a városban volt a szolgáltatás is!
Nálunk van.

keresőbe írd be, hogy mobil eredetiségvizsgálat. biztos dob párat
Van házhoz jövő eredetvizsgálat motor esetében vagy nincs? Tud valaki hiteles választ?
Nagy szerencséd, hogy éppen van egy ilyen speciális gumim. Elő van készítve nagyon speciálisan arra, hogy kitömd faforgáccsal, vagy kiöntsd betonnal. Kívülről teljesen úgy néz ki, mint egy 1-1.5 mm mintamélységre kopott Metzeler Interact K2 180/55, de persze ez csak az ipari kémek elleni álca, mert valójában prototípus. Csak most, csak Neked 20 e!
A nájlonon lecsapódó pára nem fog jót tenni neki.
Fasza dunsztkötés.
szerintem túlzásba estél :-)

tavasszal majd jó lesz kicsomagolni. Mintha karácsony lenne
Sziasztok !
Ma elraktam a motort télire ! :( Remélem nem estem túlzásba !
Jól vagy? Nem ütötted be a fejed is mikor elestél?
De ha elkezded égetnia gumit a csajok előtt akkor meg majd felolvad
Most a télen vízzel akarom. az faszán megköt benne
Vegyél egy normál gumit és fújd tele purhabbal és várd meg míg megköt.
Dehogy van ;-) csak játszom az eszem
Na ja erre gondoltam legelőször azt itt ki is merült a gondolatom mert hogy motorra is lenne nem tudtam
persze, hogy létezik. Targoncának is olyan van.
Létezik ilyen hogy tömör gumi?
pilot power 3 helyett
Vácszentlászlo? én most baszcsiztam be a frissenfozott szilvától, kész vagyok, indul a buli...:-P
No az meg minek
Köszi! Addig valszeg hornet marad,
Kitartás! Én is mennék, de majd csak hó vége felé lesz rá lehetőségem, ha az időjárás is engedi.
Volt persze. Teljesen ki is vagyok,hogy mennék már vele,le sem szálnék róla,de még várni várni....