Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo, hat aki 100 centi magas meg ugyanannyi szeles, az nem tud mit csinalni.
Én szoktam, de mire hazaérek úgyis kiheverni a megrázkódtatást.
Mögém max egy Tao Okamoto alkatú leányzó férne.
Kinyírni meg nem akarok senkit.

És a csomag kussol.
Legalábbis egy rossz szava sem volt a vezetési stílusra.
Persze egyedul jobb motorozni, de ha jonni akar en nem szoktam nemet mondani. Irigy szemet vagy.
Én nem akarom hogy jöjjön bárki mögöttem.
Önző szemét disznó vagyok.
Asszony nincs vagy nem szeret motorozni? Enyem sokszor jott velem a nyaron, mert elvezte.
Mögöttem max a csomag ülhet.
Veszek neked karacsonyra "tandem" bukot, es moged ultetek valami hulyet.
Kialakult egy jól fejlett emberiszonyom a melóból.

Szal jó nekem a sisak alatt 2-3 nap kikapcsolódás valami fincsi tengerparti úton.
Antiszociális.
A találkozó úgy valósul meg hogy valahol reggel találkozunk és elmotorozunk valahova.
Városon kívül ahol sok a kanyar így simán rámhozza a frászt az út jól beijedek és hazamegyek.
Na ennyi.

jövőre emelem a tétet és kitolok valami lom verdát kakucsra jól gyurmábazúzni.
Pont ezt vártam és pont tőled.
Nincs.
Igen.
Valakinek nincs kedve szervezni egy topiktalálkozót? Most ugyse motorozunk ráérünk. Vagy szar ötlet és menjek a picsába a hülye ötleteimmel? Ez az utolsó mondat magas labda lesz itt egyeseknek, látom előre.
Köszi!
Ki.
http://www.youtube.com/watch?v...

Valaki ki tudja venni a rendszámot?
Áh találtam egy rést a hungária felé kanyarodó sávban hogy tudjak előreslisszolni ez a hülye meg pont oda dugta az orrát keresztben a jobb külsőből.
Én megálltam a lökös előtt 3centire egy enyhe stoppie keretén belül masszív infarktussal oszt a vadmarha lába lecsúszott a kuplungtól annyira berosált.
térítéssel azért nem rossz.

szerintem a távolsági buszbérlet is horror 75km-re
meg este 22kor biztos nem jön busz.
jobbra kanyarodóból fordult balra?
Persze nyáron, leszartam a térítést és sokáig aludtam, aztán elővettem a paripát és besuhantam. :D
Utálom, de pénzt csak ott lehet keresni. :) Napi 120km-t ingázok, MÁV+BKV. Vonat 45 perc, busz kb. 5-8 perc 4 megálló a 103-sal. Ezt még pont elviselem. Ráadásul 100%-os a térítés.
Addig én is az voltam míg a kerepesin a 3 sávot keresztben tülekedő zsigás papa oda nem szorította a lábam a blokkhoz.
mondjuk a nyáron a délutáni csúcsot egy szupermotóval el tudom képzelni. Legalább vidáman mennék munkába :-D