A találkozó úgy valósul meg hogy valahol reggel találkozunk és elmotorozunk valahova.
Városon kívül ahol sok a kanyar így simán rámhozza a frászt az út jól beijedek és hazamegyek.
Na ennyi.
jövőre emelem a tétet és kitolok valami lom verdát kakucsra jól gyurmábazúzni.
Valakinek nincs kedve szervezni egy topiktalálkozót? Most ugyse motorozunk ráérünk. Vagy szar ötlet és menjek a picsába a hülye ötleteimmel? Ez az utolsó mondat magas labda lesz itt egyeseknek, látom előre.
Áh találtam egy rést a hungária felé kanyarodó sávban hogy tudjak előreslisszolni ez a hülye meg pont oda dugta az orrát keresztben a jobb külsőből.
Én megálltam a lökös előtt 3centire egy enyhe stoppie keretén belül masszív infarktussal oszt a vadmarha lába lecsúszott a kuplungtól annyira berosált.
Utálom, de pénzt csak ott lehet keresni. :) Napi 120km-t ingázok, MÁV+BKV. Vonat 45 perc, busz kb. 5-8 perc 4 megálló a 103-sal. Ezt még pont elviselem. Ráadásul 100%-os a térítés.
Kinyírni meg nem akarok senkit.
És a csomag kussol.
Legalábbis egy rossz szava sem volt a vezetési stílusra.
Önző szemét disznó vagyok.
Szal jó nekem a sisak alatt 2-3 nap kikapcsolódás valami fincsi tengerparti úton.
Városon kívül ahol sok a kanyar így simán rámhozza a frászt az út jól beijedek és hazamegyek.
Na ennyi.
jövőre emelem a tétet és kitolok valami lom verdát kakucsra jól gyurmábazúzni.
Igen.
Valaki ki tudja venni a rendszámot?
Én megálltam a lökös előtt 3centire egy enyhe stoppie keretén belül masszív infarktussal oszt a vadmarha lába lecsúszott a kuplungtól annyira berosált.
szerintem a távolsági buszbérlet is horror 75km-re
meg este 22kor biztos nem jön busz.