Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy tudom,hogy az enduro:
http://www.youtube.com/watch?N...
hát akkor nem lesz az én hercegem! duke!
meg, ahogy nézem 60NM 5500-as fordulaton, az nem rossz, legalább is a CBR-ekhez képest
Duke? Az ilyen szupermotyó-féle, szerintem nem lehet túl kényelmes hosszabb úton.
Úgy 75-80 ló alatt gondolom hogy egy motor "gyenge"..pontosabban nekem ilyen teljesítményszint alatt eszembe se jutna 4hengereset venni, mert annyi jobb 1 vagy 2 hengeres van ebben a teljesítménysávban..sokkal meredekebb nyomatékgörbével. A 4 henger nagy hengerűrtartalommal jó, főleg ha nincs kihegyezve mert akkor alul olyan mint a gőzmozdony.

Mondjuk ezek csak az én elvárásaim egy motorral kapcsolatban...
hát én nem vagyok olyan erős hogy lerugjam
szép! csak ne fehér lenne!
Mit értesz gyenge motornak? És sok hengerest?

Vagy A KTM hercegéhez mit szóltok? Hosszú távon kényelmetlen?És az 1 henger elég? hangos?
Ehhez miccólsz:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-6214786
Azt jól jegyezd meg.
Mint fanatikus nakedes mondom.
Mindenről le lehet rúgni a plasztikot és naked van alatta.
Annyira nem egyszerű. Gyenge motorban ilyen sokhengereset nem vennék.

Nem tudom mennyiben különbözik a 600-as motorfelépítése a 900-tól, de az enyémet atomjaira szét kellett szedni 106k kilométernél hogy a blokkban lévő láncokat ki lehessen cserélni. Ez ugyan még az előző tulajnál volt megcsinálva, de ha jól tudom főtengőt is ki kellett hozzá venni. Úgyhogy most remélhetőleg 212k kilométerig nyugalom van... bár én jobban pörgetem a motort mint az előző gazdája, úgyhogy lehet hogy nem bír megint 100 fölött..
nyet! Nekem pucér legyen! A fejidom nem jo!
Akkor el kéne kezdeni teccen a CB 500 fara vagy a hornet.
Válság van! És a férjecském sem díjazná! Azt mondta hogy ha max 500 ezerért veszek,addig még nem lesz válóper!
Az nekem is bejön! Egyszerű és nagyszerű!
hornet már van öccázé, ezek közül én azt venném
Most venni vagy eladni akarsz?
ritka holló! Meg eladni sem könnyű !
Ha nem teccik az 500-as fara áldozzon
Holnap teszek fel fotot mindenképp!
500-ért meg pláne... azok 800 fölött mennek
CBF 600
Nem hornet.
A kerek lámpás klasszikus.
Az az igazi.