Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gepkonyv szerinti ngk valtotipusa f3-ban.
Lenyegesen olcsobb mint amit felturtam ngk-t a kornyekben,betettem es mukodott.
Motorosok mindig köszönnek egymásnak, ez dicséretes. Mikor a simsonkámmal megyek nem köszönnek. Pedig az is motor. Szóval köszönjetek a simsonosoknak is!
Sok minden lehet gyertya, karburátor, szelep, a vissza nem eső fordulat legelsőre fals levegőre utal, de attól még nem dadogna.
Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget.96-os F3-om van.Hidegen rendben visszaesik a fordulat,de ahogy bemelegszik 3-ezertől nagyon nehezen esik vissza,és az alapjárat is ingadozik.Alapjáraton kicsit dadogós a hangja is.
Sziasztok!
Honda CBR 600 F-hez.
Slip-on (rugós) összekötő cső.
Gyári! G.P.R által gyártott.
Rozsdamentes anyagból.
A dob felöli oldal átmérője 54mm
Katalizátor nélküli.
ELADÓ a képeken látható, SZÉP állapotú RAPTOR SPORTDOB összekötővel, bilinccsel!

HONDA CBR 600 F4 (2002) MOTORRÓL!!!

Ha tudtok valakit, akit érdekelhet esetleg....

Köszi szépen!
Ez is gyönyörű...na meg az ezres nagytestvér a fehér-piros csíkos kabátban.... Fiatal koromban ezeknél csak a GSX750F tetszett jobban...
Van itt egy eladó...
Nem beszélek más motorjárol csak sajátrol.
Ezek a teljesen burkolt CBR-ek abban az időben csúcsmodellek voltak és megelőzték a kort.... Máig tetszenek...
Azt hittem má az öreg 500F-re mondod..
10 évvel fiatalabb a csori f3 amiről nálam szó van.

Szerinted ez mennyi: 2016-1987=????
No comment!!!
19 és szerintem sose volt ott.
Najo kiprobalom a Taft-ot.
29 éves... a helyén van...
Szarul tervezték.
Öregszik,,veszít a rugalmasságából,,keményedik,,összemegy...
Előző tulaj beszilozta az egészet.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy boltot, ahol be lehet szerezni 2005 f4i-hez a leömlő és dob összetételénél lévő tömítést? Köszi előre is!
én is szenvedtem vele már,meguntam,úgy áll ahogy,de ha van valami trükk engem is érdekel.
egyébként olyan mintha összement volna.
Valakinek sikerült már az f3 gumis tükrét úgy feltenni hogy a gumi ottmaradt?
Ja értem már így világos.
Kell a teljes hossz,epp egy villaskulcsnyi latszik ki mikor rakattan a gyertyara,es mikor huzod ki tudod megtorni igy kijon vele egyutt a gyertya is.