Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szerintem az azért tákolás egy karbinál...
A 2,8 mm a belső átmérője? Mert ha nem tudsz szerezni akkor szilikongumi szigetelésű 4 négyzetmilliméteres vezeték szigeteléséből levágsz egy keskeny karikát és azt tedd bele .
Nos beérkezett a karbi felújító készlet,a legtöbbje stimmel de a pilot csavar alatti picike O gyűrű helyett egy duplavastag nagobb átmérőjű vackot találtam.
Létezik valahol ez az RC51 által említett 2.8 mm x 1.1mm -es O gyűrű vagy csak a csavarral együtt készletben?
köszönöm srácok
Csak az embertelen koszmennyiséget tudtam.
Nem is tudtad, h tuningolt gépet vettél?
Kérdés, hogy milyen a hengerek állapota kompresszió ügyileg nem-e ügyes szakik ezzel kompenzáltak valamit. Ha mindent jónak találsz tedd a két nagyobbat középre hagy hűtse a belső hengereket a dúsabb keverék.
Nem voltak a csavarok kitergetve.
Amógy ja,vagy sok a szake mert az 1-2-es 138-as a 3-4 meg 140-es.
Kérdés hogy miaf....ért és hogy visszarendezzem gyárifélére vagy ugyanúgy menjen vissza.
Kicserélték.
Na ja a manual 135-138-ast ír.és 40-es alapjáratot.

de akkor nekem mért 140-es?
Az enyémben olyan mint a szervízkönyvben. Külső hengerek 135-ös a belsőknél 138-as. Az alapjáratira már nem emlékszem de valami 35 rémlik. (F3)
Ezen a kettőn van felirat.

140 és 40s.
Meg valami amőbaszerű rajz előttük de az akár márkajel is lehet.
megköszönném :)
Mivel szét van borítva tudok méretet mondani fúvókara, ha ez segít.
szerintetek fojtott f3-ban csak a szívó torok van szűkítve vagy a fúvókákkal is variálhattak?
Az úttörő ahol tud segít.
Már megint tanultam vmit.
Az az olajterbe kell,ide sarat szoktam.
Ahogy te szoktad mondani, egy kis fűrészpor még kéne bele.
2-4-es közt van különbség vagy még nyaljam tovább?
Csak mert tele a pupom vele.
Még szerencse hogy nem ég
Dehogy világos,hisz nem ég.
Így már világos, cserélem.
Igen, 2 szálas. 21/5W, nekem már kellett mind a 2-t cserélni.

Ilyen: http://www.homasita.hu/product/3563
Kellemesen csalódtam az osztrák rendőrökben. Második napon csúszásban voltunk az előző napi eső miatt. Siettünk a Glocknerre...az elől menő srácot kiintette a rendőr. Csak ey 50 métert szaladt túl, a rendőr sík idegnek tűnt...
Végül barátságosra váltottak és az 50-es helyett egy 20-as büntit adtak a srácnak.Velünk nem is foglalkoztak.
Egyébként 127 volt 90 helyett.