Neked elég jó Száguldozó, hogy igazából olyan mintha télen is motoroznál, mivel a busz ami bevisz az iskolába, van olyan gyors mint a motorod. Az iskolába száguldozást pedig csak az igazán jó arcok engedhetik meg maguknak?
Merre van a cigány emo-s vajda? Rég láttam! Irja a tokio hoteles CD-ket?
Nézzétek meg a képet, így néz ki amikor visegrádon túrázik! Ugyanaz.
Aki ezt nem látja az elfogult
rs 250 most nem igazán van, illetve rs 250 rg 500 blokkal (ez elég jól megfelel a feltételeidnek )
De nem ezekre a gépekre mentem
Most két napig tutira nem rakom fel őket, megyek barátnőmhőz, majd vasárnap, de akkor meg lekönnyítek legalább 30 kgot a jawaról, aztán meg lövöldözni fogunk haverokkal, szóval szoros a programtervem
A suzuki gt nek olyan olajozása volt, amit csak a bimota mert utánuk csinálni, de ők is csak kis szériában, ki volt fúrva a főtengely és a hajtóród, oda nyomta a pumpa az olajat.
Én rühellem a 120 kilónál nagyobb motorokat, de ezt azért nem adnám oda a casgyűjtőknek. Ja, és 1971 et írunk, soros 4 hengeres 2t, membrán ,vízhűtés, tárcsafék....
Ha megnézted a képeimet akkor nyilván láttad ezt a képet is. Tehát nyílván besértődöm ha le-emósozol
cigányoni meg ha jól emlékszem én kezdtem magamat mikor azt mondtad hogy olyan vagyok a fórumon mint egy vajda
Merre van a cigány emo-s vajda? Rég láttam! Irja a tokio hoteles CD-ket?
Nézzétek meg a képet, így néz ki amikor visegrádon túrázik! Ugyanaz.
Aki ezt nem látja az elfogult
Club Gabesz
De nem ezekre a gépekre mentem
Most két napig tutira nem rakom fel őket, megyek barátnőmhőz, majd vasárnap, de akkor meg lekönnyítek legalább 30 kgot a jawaról, aztán meg lövöldözni fogunk haverokkal, szóval szoros a programtervem