nem tom mi volt az a hozzászólás alatt, megy a matek neked... grat, nekem is ment.
Viszont Hmm... lineáris algebra egyik kedvencem! ezzel először itt fősulin találkoztam és azért is a kedvencem, mert ez a legkönnyebb között volt matekos részen.
Ez hűlye!
Csak a nevembe tudsz belekötni? gartula nagy vagy barátom! Inkább maradtál volna kussba és még én vagyok a szánalmas! viccc! Ha valami bajod van velem akkor meg gyerre legközelebb odda hozzám és megbeszéljük vagy gyerre le Taksonyba! Ennyi!
felesleges volt ezt leírnod mert nem bírja értelmezni a srác amúgy meg mi meg bírunk meg jó hogy ide írsz te is hozzátartozol a topicéletéhez,ez a fasz meg egy 400ast se tudna elvezetni nem hogy egy haccázast...
Hát haver, nem tom honna szülted ezt, de nagy barom lehetsz! A barikba való beköszönésed is egyenlő volt a 0ával, még azt sem tudom erre mondani hogy szánalom, mert még azt a szintet sem éred el....
De adok egy tippet. Legközelebb... de tééleg csak kettőnk között mondom! Csak hogy ne legyen nagy harag, meg lasssaaaaaanmondooooom, és talán megéééééérted a pici kis agyaddal, vagy agyadnak látszó vmiddel. már ha nem pusztítottad el azt a kevesett is. Tehát mielőtt mondasz is vmit, gondold végig, már mint (ez erős volt) próbálj belegondolni, bánom is én, vagy csak tegyél mintha, hogy érdekli ezt a társaságot a véleményem, van e értelme a színvonalat módosítan valamely irányba, jelen esetbe lefele...
De most komolyan mondom, itt szerintem mindenki leszarja mekkora arcod van, milyen party srác vagy, kutyát nem érdekli, menj a kis társaságodba, ahol közös nevezőre tudsz jutni, vhol a szinteden.
a többiek jellemzéséhez nem akarok hozzáfűzni, de
"Dome: ritka vendég. eljátsza a kemény srácot a puha pöcsű motorjával együtt...."
ritka vendég, mert talán nekem van eszem, amit próbálom is hasznosítani egyetemen. kemény srác.... letesztelhetjük, hozok egy téglát előbb te fejeled meg, utána én, meglátjuk ki a keményebb! puhapöcsű motor! Te ilyenről csak álmodoznál öreg, 21 éves vagy, és van egy "rs ed", de valóban nekem van puhapöcsű motorom!
ezekről ennyit... ezzel a kommunikálást befejeztem, mert egyszerűbben a szintedet megközelítőleg próbáltam írni, és nem méltatom tovább ezt a dolgot. meg különben is, én nem ezt a szintet szoktam megütni, hanem vhol feljebb mondjuk hozzád képest az égbe.
mindjárt meglesem előbb felhívták a figyelmemet vmi kis arc gyerekre... amúgysem bírom az ileyneket pláne ha beszólnak nekem... pill és meglesem azt is
fogadjunk a kalapos vagy! már mint aki lengeti!