elástam magam dehát ideges voltam ez szoljón mentségemre mostmár visszagondolva poén az egész de akkor nagyon idegesített... nameg a tudat h holnap mosogathatom le a cukros vmit az egész mociról hé vki eljön lemosni a mocim?
ma elég aranyos dolog történt velem... letettem a cbrt a parkolóba amig átmentem a parkba egy kis patak v mi is volt a motor meg köztem.. esküvő volt a motortól nemmesze lévő épületbe...egyszercsak azt látom kiskölyök volt vagy 4 éves mássza a motorom na mondom szép a faterja ott áll mellette és telefonál és elmegy, a gyerek meg már az ülésen kapaszkodott mire a hapi visszament és leszedte akkor elkezdte a váltót rugdosni meg midnen na mondom most megyek oda de mire odaértem volna elmentek.. ugyhogy megnyugodtan mentem vissza a parkba. Később megyek a motorhoz h megyek haza a kiskölyök már megint azon csüngg de most a másik oldalról...de most anyuci van vele... látta h meek arra és elmentek... nézem mocit a tank, az ülés az oldalidom tiszta fogdosás nyom ien sütis ragadós v vmi hasonló... refibekapcsolva váltó passz h hányasba volt... hát ilyen embereket... gondoltam leírom mert ez sztem elég érdekes...vagy inkább vicces h ienek vannak?:S mivan ha meleg még a kipufogom v esetleg rádöl arra a szerencsétlenre? még a végén engem basztak volna meg érte... na mind1:D ezvan emberek:D
Hát ha elfogadsz egy tanácsot: Ha van lehetőséged menj fel, emgéri! nekem szinte még új a motorom és nem nagyon avgyok összeszokva vele teljesen, ezt főleg váltásokba és ilyen helyzetekbe érzem magamon!Bár a motor tökéletes és melettem áll mindenbe, és nagyon kezelhető is....de a pályán végre nyugi volt és szinte csak a motorozásra kelett figyelnem, így segített a megfelelő fordulatszám megtalálásába! már tényleg éreztem hogy ez a motor 6000-től kezd igazán húzni, kigyorsításoknál meghúztam néha ha le voltam maradva és azt kell mondjam van ott erő a tudásomhoz képest
Hali!
Sajnos én nem tudtam menni felvonulásra de Meggyeskovácsiban szerintem téged láttalak egy repsolos cbr-el meg volt veled egy ilyen pirosas cbr-is. Ott voltunk falunapon és ott mentetek el előttünk...
Csáó! Ma megvolt a sárávári motorstali! Utána meg elmnetünk haverral pancsi ringre, és egy "gyerek"csoportal felengedtek 3 körre a pályára, de úgy kelett bekönyörögni magunkat! Nem engednek fel ilyen gyemnge moccal. Így kaptam egy másik cbr-es srácot vezetőmnek, aki szintén német volt mint ott moindenki más, és őt kelett követnem. A max megengedett tempó 100 volt, de mivel életem első pályázása volt nem is kellet több!Majd lesznek képek!
Csáó!
Halihó! Jöttem kicsit dícsérni a CBR-t!
Múlt héten szilvásváradon voltunk nyaralni páran motorral. 5 napot voltunk fent és kb 800km-t beleraktam a CBR-be szerpentinen. Még ott is élvezetes vele menni! Olyan helyeken jártam vele.... még gyalog is meggondoltam volna, hogy felmenjek e. Aszfaltos, kavicsos, földesúton egyaránt jól teljesített. Rengeteg hegyre felvitt. Ráadásul mindenzt 2 személlyel, barátnőm társaságában. Szerencsére baleset nélkül megúsztuk.
Szóval, mindenkinek ajánlom! Akinek meg nem jön be az így járt
Sajnos én nem tudtam menni felvonulásra de Meggyeskovácsiban szerintem téged láttalak egy repsolos cbr-el meg volt veled egy ilyen pirosas cbr-is. Ott voltunk falunapon és ott mentetek el előttünk...
Csáó!
hamar kimotorozta
Mellesleg één rendszeresen szoktam látni egy fekete kis cbrt dél balatonon, de nem hiszem hogy forumtag lenne...
Múlt héten szilvásváradon voltunk nyaralni páran motorral. 5 napot voltunk fent és kb 800km-t beleraktam a CBR-be szerpentinen. Még ott is élvezetes vele menni! Olyan helyeken jártam vele.... még gyalog is meggondoltam volna, hogy felmenjek e. Aszfaltos, kavicsos, földesúton egyaránt jól teljesített. Rengeteg hegyre felvitt. Ráadásul mindenzt 2 személlyel, barátnőm társaságában. Szerencsére baleset nélkül megúsztuk.
Szóval, mindenkinek ajánlom! Akinek meg nem jön be az így járt