a haverom 480 ért olyan cbr-t vett amibe 800 km-ter volt a tank összevan törve meg a fejidom meg van repedve meg az alsó idomnak kell felfogatást csinálni meg a plexi karcos rajta és télleg 800 km-ter még a gumi is zsír ujj volt rajta meg minden meg a féktárcsán is lehetett látni hogy újj
450ezer marha sok érte és még egy olan 200at vígan rá lehet költeni ......... meg milyen tárcsa van rajta ? amúgy remélem hogy ezt a 450et nem gondoltad komolyan
hello
van egy Honda CBR 125-ösöm eladó 450.000Ft-ért fejidom nincs rajta. P4-es számítógépet beszámítok, vagy olcsóbb motort is! zolexka@freemail.hu 06-30-384-1376
császtok kit látam ma 5:10 kor az andrássy úton????? piros felnicsikja is volt az iletőnek meg dobja vagy rendesze nem volt időm megfigyelni nah valaki magáraismer??
hú asszem lekéstem ezt a hétvégi dolgot de a most hétvégében benne vagyok (már ha jó idő lesz)
felveszlek MSN re!
kösz Sasa!!!!
és ha pesti vagy akkor mi a *om van???? kis gy*ér!!!
van egy Honda CBR 125-ösöm eladó 450.000Ft-ért fejidom nincs rajta. P4-es számítógépet beszámítok, vagy olcsóbb motort is! zolexka@freemail.hu 06-30-384-1376