Itt Vecsésen is van egy ilyen kihelyezett sebességmérö.
Nem tudom miért de nem látja a motort.
Ha autóval megyek már 55Km/h-nál villog hogy LASSITS,de motorral volt hogy 90-el mentem és semmit sem irt.
Vajon a rendes trafipaxok sem látják a motort?
Meg elötte hármashatárhegy, remetehegy, rózsdomb(jó az ottani mérő, csak nekem mindig 111et ír ki, ha 40el megyek akkor is ha 80al akkor is, de csak nekem, havernak rendesen írja ki, nem értem mért szeret engem )
sziasztok szerintem a pink-motorsnál lehet rendelni megrendeled 1 ik nap másnap már megjön www.pinkmotors.hu
felhívod megmondod cbr 125 re kellene lánckerék 1 szer kéne 1 jó kis turát csinálni így fórumosok de szerintem csak nyáron aki tud az jöjjön majd Kunmadarasra
Száguldozó megmondanád, hogy melyik boltból tudsz rendelni fogaskereket??? vagy valamilyen elérhetőségi formájukat is jó lenne, ha megadnád. Előre is köszi.
Laci amióta felült a húgom a cbr-edre azóta motorozni akkar és már apum simsonjával szaladgál az udvarba el akkarja marni az ns1-et de hát ha lenne 125ös nekem meg
Igen örült neki.
Kérdezgette hogy milyen meg hogy megy stb.
Mondom ne legyél kiváncsi,rakd fel aztán majd meglátod.
Épp ment el otthonrol amikor átvittem,ugyhogy csak holnap lesz idelye neki is feltenni.
Majd megeszi a kiváncsiság
Amugy meg te kérted tavaly hogy vigyem a felvonuláson ugy hogy ez most öngol Tuning!