Köszi.
Hát nem is tudom.Végülis nem tettem még bele 0.5-ös kolát,de szerintem az azért belefér.
Az a baj hogy nem egyenes az alja,hanem ives,követi a kerékjáratot.
Nekem a papirok vannak benne,egy esögatyó,szerszámkészlet(gyári),telótöltő és tete is van.
na meg ha nincs rajtam hátizsák akkor még belerakom a pénztárcám és a cigim.Pont passzosan,de elfér
Végülis nagyon egyszerü.
Vettem egy autós töltőt,szétszedtem,kivettem belöle a kis elektronikát meg a csatlakozót,és beletettem egy kis elektromos müanyag dobozt.
Mivel direktbe kötöttem ezért raktam rá még egy kis kapcsolót is hogy ne menjen állandóan,de ezért járó motor nélkül is tölti a telefont.
Az egész kb 1óra alatt megvolt motor szét-összeszereléssel.
Nagy unalmamban ma barkácsoltam kicsit
Meg végülis elegem van abból hogy hiába lenne 10000Ah-akumlátoros egy telefon aksija,akkor is pont akkor merül le amikor a legjobban kéne
Ezért hát...
szerintem nem baj h kivetted, mert a piros motorhoz nem igazán megy a kék helyzetjelző.. meg amúgyis, nem hiszem hogy létezik olyan motor a földön aminek jól állna.. kivéve, ha az ember 14 éves :)
Emlékszem a simsonom csak úgy roskadozott a kék fényektől! :)) dehát akkor voltam vagy 14-15
kék helyzetjelző?pff én is kivettem a sajátomból mert a gecik megbasztak érte!Igy hát bekellett tennem egy fehéret!nekem nem okozott gondot az izzócsere mert vettem H7 es méretet és betettem!De a barimnak a kis 125-ösébe mint minden 125r-be valami gömbnölyű izzó van!Tehát a kérdés továbbra is milyen az izzó pontos típusa?
Helláj!Szóval a Corában is lehet kapni?Szuperr!Már csak azt kéne tudnom mi a pontos mérete az izzonak!Mert nem H7 H1 H4 az tuti!Elbaszott egy izzó van benne!Valami nagy gömbölyű!Szóval ki tudja mi a pontos szabványmérete?
Engem is érdekelne ez a xenon izzós dolog. De most csak egy xenon izzó utánzatot miért nem lehet belerakni? A foglalalat miatt, vagy talán annak valami más is kell?
Hát nem is tudom.Végülis nem tettem még bele 0.5-ös kolát,de szerintem az azért belefér.
Az a baj hogy nem egyenes az alja,hanem ives,követi a kerékjáratot.
Nekem a papirok vannak benne,egy esögatyó,szerszámkészlet(gyári),telótöltő és tete is van.
na meg ha nincs rajtam hátizsák akkor még belerakom a pénztárcám és a cigim.Pont passzosan,de elfér
Na jol bejöttél hozzám
Mocival voltál?
Én ma voltam kicsit mocizni,de majdnem kifujta alolam a gépet az idö
Azt akartam már rég megkérdezni egy cbr-estől, hogy abban a "csomagtartóban" elfér-e pl. egy fél literes kaula?
Választ kösszi!
Vettem egy autós töltőt,szétszedtem,kivettem belöle a kis elektronikát meg a csatlakozót,és beletettem egy kis elektromos müanyag dobozt.
Mivel direktbe kötöttem ezért raktam rá még egy kis kapcsolót is hogy ne menjen állandóan,de ezért járó motor nélkül is tölti a telefont.
Az egész kb 1óra alatt megvolt motor szét-összeszereléssel.
Meg végülis elegem van abból hogy hiába lenne 10000Ah-akumlátoros egy telefon aksija,akkor is pont akkor merül le amikor a legjobban kéne
Ezért hát...
Hmm nem is tudom.Lehet éreznihogy lett benne erö.
Hamarabb felveszi a fordulatot.Már kezd valami nagymotor érzése lenne
Emlékszem a simsonom csak úgy roskadozott a kék fényektől! :)) dehát akkor voltam vagy 14-15
Potom 300.-ért!