gratulálok! anyádat is szereted mégsem hívod be...
jól van rögzítsétek beteg perverz állatok.. saját magatokat csodáljátok reszelésnél.. hihetetlen komoyan...
mesélj mire vagyok irigy? neh azt mond h a motorodra!
vagy esetleg arra h motoron dugtál? az iyen sztorik nyilvános meséléséből azt hittem kinőnek gyorsan az emberek.... magánélet durván... dehát mondom, mindenki ugy és oyan történeteket mesél a bnőjéről amiyeneket akar.
hát ha elmész a gyárba és kérsz akkro ott tuti annyit kérnek el érte, de egyik motorosboltba bementem megkérdeztem mennyi lenne, telefonáltak és mondták 2 perc múlva hogy 22.000 a fejidom.
előtte voltam honda szalonba ahol a te áradat mondták 60.000
hát ezen a motoron sokat kéne dolgozni hogy télleg jó legyen meg drága lenne meg ne mond már hogy olyan olcsó mert nekem 70 a fejidom + 30 a plexi és még festenem kell szóval ne nézz hülyének
milyen 200k-ról beszélsz???
csak egy fejidom kell rá, a többi idom megvan. már utána is néztem újonnan matricázva színre fújva 22.000Ft a fejidom! még egy oldalfelső idom kell rá az meg 8500Ft. amúgy meg vagy 3300km vagy 4300km van benne, msot fejből nemtudom.
Fogalmam sincs. De valameik nap biztos megyek mert venni akarok tanktáskát . De ha jó idő lessz akkor hétvégén is biztos megyek. Tegnap például 3szor voltam
Szegény nem tud mással felvágni itt a fórumon. bár megértem.. a motorjával nem tud
jól van rögzítsétek beteg perverz állatok.. saját magatokat csodáljátok reszelésnél.. hihetetlen komoyan...
vagy esetleg arra h motoron dugtál? az iyen sztorik nyilvános meséléséből azt hittem kinőnek gyorsan az emberek.... magánélet durván... dehát mondom, mindenki ugy és oyan történeteket mesél a bnőjéről amiyeneket akar.
lehet aludni kéne
előtte voltam honda szalonba ahol a te áradat mondták 60.000
csak egy fejidom kell rá, a többi idom megvan. már utána is néztem újonnan matricázva színre fújva 22.000Ft a fejidom! még egy oldalfelső idom kell rá az meg 8500Ft. amúgy meg vagy 3300km vagy 4300km van benne, msot fejből nemtudom.
sirály a hangja mi???
azt a pufót még anno a haveromék készittették valakivel