Most hogy olvasgatom ezeket a hasznos tanácsokat, lehet hogy a héten nemártana meglátogatni nekem sem a kis cbr-t. Nem minthogyha nem csináltam volna meg a dolgokat, csak már eljött az ideje az aksi töltésnek, meg a gumit forgatni (sajnos még nincs tartó állványom)
akkor a láncot még befújhatod, az akkumlátort megha kiszeded, jó ha 3-4hetente töltöd. meg a cbr-nek nincs közponija, ezért jó ha emelőre rakod, vagy ha az sincs, akkor vagy kéthetente told arréb, vagy a kereket forgasd meg, hogy egész télen, ne ugyanazon a nyomon legyen :) amúgy még van pár ilyen "jó tanács" ha kell adok linket....
öm le van takarva de öm mért szeggyem ki az aksit ?? mi baja lessz a beinditásokat tudom hogy ugy kb hetente 1szer2 szer kell
de az aksival mi lessz ha benne marad???
Akkumulátort vedd ki, néha indítsd majd be, mert az jót tezs neki, meg takard le ponyvával vagy hasonlókkal. Jah és ha van, akkor állványra pakold fel! Nagyon sexi úgy minden motor
hát öm oké lemostam letakaritottam minden egyes piszkot róla remélem és hát kiraktam a sufniba és letakartam meg kikötöttem kb ennyi elég szerintetek emberek?? vagy még csinálnom kéne valamit vele???
Hát gyerekek nagyon vigyázzatok aki még motorozik ilyen idöben, mert lassaban melegednek fel a gumik és sokkal hosszab a fékut bár ezt ti is tudjátok mindenesetre mindenki vigyázzon magára!!!
Tuning gyogyulj meg cimbora és vigyázz magadra te is!!!
de az aksival mi lessz ha benne marad???
(nyugi nem vagyok fogyatékos, csak hátha fellendül a forgalom ezen az oldalon )
Tuning gyogyulj meg cimbora és vigyázz magadra te is!!!